Ez véletlen lenne?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy nemrég megismert lányba, aztán följebb nézelődtem egy hazai híres színésznőbe lettem szerelmes, itt már nem sok realitás volt a megvalósulásra, bele is untam, és most már egy világsztárért vagyok oda. És itt a csavar. Mindegyik azonos csillagjegyű. Persze mindet azután néztem meg miután megtettszett. 2 után azt mondtam oké, véletlen, de most ahogy mondtam nézzünk erről a csinos hölgyről többet, és nem ő is az a csillagjegyű? Nem hittem a szememnek? A horoszkópokban megnéztem hogy kik azok akiket kerüljek egy párkapcsolatban és kivel illek össze. Egyikbe sem volt benne ez a csillagjegy. Tehát ez az alakul valahogy kategória. Akkor ez most véletlen?2021. márc. 10. 00:06
1/3 anonim válasza:
Melyik horoszkópról van szó és te mi vagy?
2/3 A kérdező kommentje:
Én nyilas, ezek a nők meg rákok.
2021. márc. 10. 00:30
3/3 PetheD válasza:
Ez valóban érdekes. Lehet benne valami. Kérdés, ha beleszeretsz egy negyedikbe, stimmelni fog-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!