Mit jelent ha a Plútó az MC-n van?
1/32 A kérdező kommentje:
Ja meg nyilasban van, nem tudom ez mennyire számít a kérdés szempontjából...
Semennyire nem számít. Ne a csillagokban keresd a választ, hanem saját magadban. Nem azért omlik össze a karriered, mert a Plútó az MC-n van, hanem mert valamit nem jól csinálsz.
2021. márc. 9. 11:03
Nem lehet, hogy pont azért omlik össze mindig a karriered, mert mást hibáztatsz (jelen esetben a csillagokra kened), ahelyett, hogy önismerettel, személyiségfejlesztéssel foglalkoznál? Ez felmerült már benned?
2021. márc. 9. 11:04
4/32 A kérdező kommentje:
Asztrológiával foglalkozóktól várok választ. Aki semmire nem tartja az ne válaszoljon, és ne olvasgasson az asztrológia témakörében.
Ha meg úgy gondolják látatlanban mindent tudnak az illetőről és az életvezetéséről a Jóslás kategóriát ajánlom szíves figyelmükbe - vagy még azt se)
Oké, csak az asztrológiától, mint áltudománytól hiába fogsz választ várni a kérdésedre. Félrevezeted magad. Bár belátom, hogy az én fejtegetésem itt ugyanolyan felesleges.
2021. márc. 9. 11:42
6/32 A kérdező kommentje:
Ha az asztrológiát áltudománynak tartod akkor mit keresel a témakörben? Téríteni jöttél? Szerintem ne pazarold az időd. Nem attól lesz valaki hirtelen más véleményen mert te megmondod hogy te mit gondolsz helyesnek, és mit nem.
Oké, ehhez tényleg nincs jogom. Csak próbáltam rávilágítani, hogy picit próbáld meg más szemszögből is vizsgálni a dolgokat, ne csak az ezotéria irányából. Ha ez térítés, csakis jószándékú, de abbahagyom, ne aggódj. Szép napot, és sok sikert a karrieredben is!
2021. márc. 9. 11:57
8/32 A kérdező kommentje:
Az, hogy kiírok egy kérdést a megfelelő témakörbe, egy szempontból megközelítve valamit, az nem jelenti, hogy csak ebből a szemszögből vizsgálom.
Akkor megnyugodtam. És most már jöhetne valaki, aki ebben a témában is elfogadható választ ad.
2021. márc. 9. 12:32
Abban igaza van az előző válaszolóknak, hogy nem a csillagokra kell kenni, meg hogy nem azok felelnek a dolgaidért, sikertelenségeidért.
Az asztrológia se mond mást. A csillagok állása nem befolyásol ... az csak egy “óra” amely energiákat mutat dióhéjban. Nem azért van meleg, mert 40 fokot mutat a hőmérő, hanem azért mutat 40fokot, mert meleg van. A csillagok is így értelmezendőek, nem azok befolyásolnak.
Az asztrológia önismeret fejlesztésre van, az más kérdés hogy a jövőbe is bele akarnak látni sokan.
Ami a kérdésedet illeti, úgy próbálj meg rákeresni, pl hogy pluto conjuct MC
De ott vannak még a többi fényszögek is, szóval ez csak egy szelet lenne.
2021. márc. 9. 13:27
Kapcsolódó kérdések: