Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit jelent ha a Plútó az MC-n...

Mit jelent ha a Plútó az MC-n van?

Figyelt kérdés
Mennyire van hatással pl munkában, karrierben való elindulásban? Pl.:lesz valaha? Vagy mindig összeomlik? (Eddig ez volt)
2021. márc. 9. 10:50
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Ja meg nyilasban van, nem tudom ez mennyire számít a kérdés szempontjából...
2021. márc. 9. 10:50
 2/32 anonim ***** válasza:
16%
Semennyire nem számít. Ne a csillagokban keresd a választ, hanem saját magadban. Nem azért omlik össze a karriered, mert a Plútó az MC-n van, hanem mert valamit nem jól csinálsz.
2021. márc. 9. 11:03
 3/32 anonim ***** válasza:
26%
Nem lehet, hogy pont azért omlik össze mindig a karriered, mert mást hibáztatsz (jelen esetben a csillagokra kened), ahelyett, hogy önismerettel, személyiségfejlesztéssel foglalkoznál? Ez felmerült már benned?
2021. márc. 9. 11:04
 4/32 A kérdező kommentje:

Asztrológiával foglalkozóktól várok választ. Aki semmire nem tartja az ne válaszoljon, és ne olvasgasson az asztrológia témakörében.

Ha meg úgy gondolják látatlanban mindent tudnak az illetőről és az életvezetéséről a Jóslás kategóriát ajánlom szíves figyelmükbe - vagy még azt se)

2021. márc. 9. 11:39
 5/32 anonim ***** válasza:
16%
Oké, csak az asztrológiától, mint áltudománytól hiába fogsz választ várni a kérdésedre. Félrevezeted magad. Bár belátom, hogy az én fejtegetésem itt ugyanolyan felesleges.
2021. márc. 9. 11:42
 6/32 A kérdező kommentje:
Ha az asztrológiát áltudománynak tartod akkor mit keresel a témakörben? Téríteni jöttél? Szerintem ne pazarold az időd. Nem attól lesz valaki hirtelen más véleményen mert te megmondod hogy te mit gondolsz helyesnek, és mit nem.
2021. márc. 9. 11:53
 7/32 anonim ***** válasza:
52%
Oké, ehhez tényleg nincs jogom. Csak próbáltam rávilágítani, hogy picit próbáld meg más szemszögből is vizsgálni a dolgokat, ne csak az ezotéria irányából. Ha ez térítés, csakis jószándékú, de abbahagyom, ne aggódj. Szép napot, és sok sikert a karrieredben is!
2021. márc. 9. 11:57
 8/32 A kérdező kommentje:
Az, hogy kiírok egy kérdést a megfelelő témakörbe, egy szempontból megközelítve valamit, az nem jelenti, hogy csak ebből a szemszögből vizsgálom.
2021. márc. 9. 12:13
 9/32 anonim ***** válasza:
Akkor megnyugodtam. És most már jöhetne valaki, aki ebben a témában is elfogadható választ ad.
2021. márc. 9. 12:32
 10/32 anonim ***** válasza:
86%

Abban igaza van az előző válaszolóknak, hogy nem a csillagokra kell kenni, meg hogy nem azok felelnek a dolgaidért, sikertelenségeidért.

Az asztrológia se mond mást. A csillagok állása nem befolyásol ... az csak egy “óra” amely energiákat mutat dióhéjban. Nem azért van meleg, mert 40 fokot mutat a hőmérő, hanem azért mutat 40fokot, mert meleg van. A csillagok is így értelmezendőek, nem azok befolyásolnak.

Az asztrológia önismeret fejlesztésre van, az más kérdés hogy a jövőbe is bele akarnak látni sokan.

Ami a kérdésedet illeti, úgy próbálj meg rákeresni, pl hogy pluto conjuct MC

De ott vannak még a többi fényszögek is, szóval ez csak egy szelet lenne.

2021. márc. 9. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!