Mit lehet tudni arról, hogy 2020 elején a Plútó távozik a Nyilasból?
Hol nézhetek utána részletesebben?
A destruktív nihilistákat lepontozom.
Kedves Lili,
megkaptam a privátodat. A Plútó hatásáról, a ca. 15 éves periódusának végéről most kaptam némi információt. Egyfajta fékező, akadályozó erő jelképeként azonosítják be ezt a bolygót, valamint az elkerülhetetlen változás jelképe egyben. Minden felszínre hoz, amit nem szeretnél.
Magam a bak és a nyilas határán születtem, kíváncsi vagyok, h a januári váltás mit fog jelenteni számomra.
Tudod te egyáltalán mit jelent a nihilista szó?
Mert nem úgy tűnik.
Kedves Kérdező!
A Plútó bolygóstátusza 2006-ban megszűnt. Így minden azstrológiai hókuszpókusz értelmét vesztette vele kapcsolatban. Sad but true.
Én ezt nem értem. Már minden minőséget kiosztottak, aztán felfedezték a plútót.
és bumm még rá kell húzni valamit.
A klasszikus asztrológiában az uránusz neptunusz sincs benne, mert nem látszik szabadszemmel.
Működött évezredekig aztán hirtelen fel kellett találni a neptunuszi minőséget meg az uránuszi minőséget?
na persze.
Pluto vagy tizenvalahany eve tavozott a Nyilasbol. Jelenleg Bakban van, es 2024-ben lep at Vizontobe :D
De lehet, hogy te vedikus, szideral rendszerr hasznalsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!