Akik hisznek ebben! Akiknek elsőházas plútójuk van, hogyan élik meg?
A sok hasfalrengetően vicces önjelölt komédiás hozzászólása után megpróbálok valami érdemlegeset válaszolni, ha már eddig sokaknak nem jött össze, hogy valamit hozzátegyen ennek a kérdésnek a konstruktív megválaszolásához :)
Első házas marsom és plútóm van (mars a bakban, plútó a nyilasban)
A szüleim 9 éves koromban elváltak, most 18 éves vagyok és sokkal jobb az életem azóta, hogy nincsenek együtt.
Az első házas Plútó a folyamatos változást is magában hordozza, ami szintén igencsak jelen van az életemben, de emellett szenvedélybetegségeket és önpusztító hajlamokat is okozhat rossz fényszögek mellett. Én úgy gondolom, nekem nincs különösebb önpusztító szokásom a dohányzáson kívül, de az én képletemben egyébként is jók a Plútó fényszögei :)
Aki pedig baromságnak tartja az asztrológiát, annak ugyanúgy megvan a lehetősége csinálni az ügyes-bajos módfelett értelmiségi elfoglaltságait, mintsem itt élvezkedni és humorizálni
18/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!