Az oroszlán és a szűz tényleg ennyire nem passzol?
hát az van h sokat kerülgettük egymást, láttam h tetszek neki, ő is nekem és most valami olyat olvastam, h csodálja az oroszlánt, tetszik, de nem kellene neki és ez kicsit magyarázat lenne, h miért nem.....persze tudom, h ez ennél kicsit bonyolultabb és azt is h én vagyok a nehezebb eset (oroszlán)....
köszi a korrekt választ, sajna pontos születési időpontját nem tudom....
Én szűz vagyok, lány, és párom oroszlán. 4,5 éve együtt vagyunk és minden oké, nincs semmi gond, csak ami kis apróság előfordul bármelyik kapcsolatban.
20/L és 27/F
Szívesen :)
Igen, mert az elmélet úgy szól, hogy az Oroszlánt csodálni kell, amit a Szűz eleinte még csak-csak , de később nem igazán tolerál.Meg más a temperamentumuk. Azonban nem mindegyik Oroszlán "királyi" egoval rendelkezik, (sőőőt) és nem mindegyik Szűz visszafogott, és szende!!
Ezért írom hangsúlyozottan, hogy nem elég az hogy Te mi vagy meg ő mi, mert attól lehet hogy egy nagyon szép kapcsolat belőle. Emberileg közelítsd meg a dolgot ! :)
köszi a személyes példát is!!!
egyébként én azért úgy érzem eléggé igénylem a figyelmet, sajnos azt kell mondanom, h velem nincs könnyű dolga egy pasinak, az oroszlán jellemzése nálam nagyon találó, aszcendensel együtt is csak a "különc" szót írták .....na de ő egyáltalán nem "szende szűz", nagyon vagány pasi.....:)....egyébként megyek jósnőhöz is (itt megmerem említeni) és azért őt is megkérdem majd mit lát közöttünk, sajnos megégettem már magam.....egy teljesen más típusú pasival
Mivel a csillagjegyek is úgy vannak egymás mellett, hogy tűz, föld, levegő, víz...és így tovább, ezért szerintem nem jönnek ki egymással túl jól.
Hiszen az oroszlán földjegy, társasági, akinek hízelegni kell, hozzászokott, hogy minden a saját szájíze szerint alakuljon.
A szűz gyakorlatias, reális, és kritikus. Az oroszlánok hiúságának pedig nem feltétlenül tesz jót a kritikusság.
De persze nem lehetetlen összetartani egy ilyen kapcsolatot, csak több probléma lehetőség állhat fenn:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!