A napjegye "meglátszik" valakinek a külsőjén? Hol találok erre írást?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 09:30
1/7 anonim válasza:
Tőlem meg a minusz!! Hülye diszlexiás poén :S
Amúgy a kérdezőnek javasolnám a www.google.com oldalt!
3/7 anonim válasza:
A külsődet alapvetőleg az ascendensed határozza meg, de vannak dominánsabb jegyek (pl.Kos) ahol Napjegy is igen befolyásoló a külsőben. (lsd. Sarah Jessica Parker, Mariah Carey, Kate Hudson,... Ők mind Kos jegyűek és hosszú, karakteres arcuk van)
4/7 A kérdező kommentje:
Mely napjegyek amelyek eléggé dominánsak, és be lehet "azonosítani", a kos-on kívül?
2010. aug. 18. 15:38
5/7 anonim válasza:
Minden jegyben van valami domináns.
a kosban tényleg az, hogy jellegzetes markáns arcuk van, úgy nevezett lefelé szélesdő háromszög arc, éles vonások.
A bikáknak mindig gyönyörű pofijuk van pl.
a skorpióknak a szemük jellegzetes, vagy hogy hullámos hajuk lehet, esetleg, hogy mindig van valami aszimmetrikus rajtuk.
A nyilasoknak pedig jellegzetesen csúnya járásuk van.
Az aszcendens is befyolásolhatja a markánsságot, de az inkább a viselkedést.
Kos vagyok, az aszcendensem szűz. Hiába vagyok kos, az arcom hosszúkás, és magas vagyok, vékony...ez mind a szűzre jellemző. De kék a szemem, ez pedig jellegzetes kos külsőség.
6/7 anonim válasza:
Leginkább az Asc, az I. házban álló bolygók és ezek fényszögei befolyásolják a külsőt. De persze az egész horoszkóp hatással van rá, így a Nap-jegy is.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!