Mit jelent olyat álmodni hogy tűket húzok ki a fejemből?
Álmomban valaki tűket szúrt a fejembe, aztán elaludt. Próbáltam felébreszteni, de nem kelt fel. Azután mást akartam keresni, de senkit nem találtam, a végén már azt se aki belerakta (valahova eltűnt).
Ezért magamnak húzogattam ki a tűket, de féltem hogy lesz amit nem veszek észre, és az benntmarad.
Végül előkerült az, aki berakta a fejembe, elnézést kért, hogy elfelejttett, én meg elmondtam, hogy magamnak próbáltam megoldani a helyzetet, de tartok attól, hogy pár tű bennem marad.
😆 Azért remélem nem...
Nekem az akupunktúra jutott eszembe elsőre...
Na de tényleg akinek van ötlete, hogy ezzel mit vetített le nekem a tudatalattim, ne fogja vissza magát. Kíváncsi vagyok!
Én azt az érzést látom mögötte, hogy mindent neked kell egyedül megcsinálnod és nem kapsz segítséget. Ha valaki rosszat tesz neked, nem ütsz vissza, nem bosszulod meg, hanem maradsz áldozat szerepben és megpróbálod egyedül megoldani.
Mennyire jellemző ez az életedre és a kapcsolataidra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!