Skorpió nő milyen?
Figyelt kérdés
Nagyon kezdő vagyok a témában, viszont nagyon megfogott egy skorpió nö..Mire számíthatok tőle?2021. febr. 14. 21:55
1/12 anonim válasza:
Számítana az aszcendense és a holdja.
2/12 anonim válasza:
Ha akar téged, kezdeményezni fog, ellentmondást nem tűrően, legalábbis én így tapasztaltam halak férfiként.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is tapasztalom mérlegként.
2021. febr. 14. 22:02
4/12 anonim válasza:
Többnyire Valentin napon jött össze.
5/12 anonim válasza:
Tapasztalataim: Kezdeményező, de a vonzalmát nem fogja egyértelműen kimondani. Hűséges, szeretetteljes. Szerintem nem féltékeny típus. Sértődékeny, de könnyen békül (, viszont a bocsánat kérés nem erőssége). Őszinte, még akkor is, ha sértő az, amit mond. Nem tud veszíteni. Kezelhető hangulatingadozások. Pörgős, olykor kicsapongó, szereti a változatosságot.
6/12 anonim válasza:
Akármire is számítasz tudni fogja.
Egyébkent tényleg függ attól, hogy a többi bolygója hogy áll, főleg a hold, esetleg vénusz, mars, meg számít az aszcendens is.
Pl egy holddal, vagy aszcendenssel a rákban, vagy szűzben, vagy halakban nem fog kezdeményezni. Ha ezek mondjuk kosban, vagy oroszlánban, nyilasban vannak akkor több rá az esély.
Úgy összességében hosszú idő, míg közel kerülsz hozzá. Nem nyílik csak úgy meg akárkinek akármikor, ha igen jelentős oka van rá, és az esetek többségében megbánja. Többminden van benne a felszín alatt mint ami látszik.
Sok sikert!
Üdv
Egy skorpió
8/12 anonim válasza:
Én is skorpió nő vagyok és nem akarom az ördögöt a falra festeni, de nagyon nem jöttem ki a mérleg exemmel.
Remélem neked több szerencséd lesz :D
9/12 A kérdező kommentje:
8. Mi volt a gond ha lehet tudni? Köszi.
2021. febr. 20. 06:14
10/12 anonim válasza:
9- Szerintem a skorpió az rohadt erős személyiség, pláne egy konfliktuskerülő mérleghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!