Szerintetek is bosszantóak idegesítőek Rák skorpió és Szűz?
Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 22:18
2/21 anonim válasza:
Abszolút nem. Mind a háromból ismerek több "példányt" is. 😊
3/21 anonim válasza:
Nem. Esetleg a skorpió ha épp bosszúszomjas. A másik kettő jámbor, nem idegesítők.
4/21 anonim válasza:
Persze nyilván az összes rák,skorpió és szűz ember idegesítő,ez nyilván így működik,az ember személyiségét a születési dátuma határozza meg. Kevés akkora baromságot láttam mint az asztrológia...
5/21 anonim válasza:
Ezek közül a Rák az, amelyiktől szívem szerint pengét nyelnék.
6/21 anonim válasza:
Nekem a skorpió a vörös posztó. De nem mindegyik, csak kettő 😂
7/21 anonim válasza:
Nekem szűz a horoszkópom, én rettentő idegesítőnek tartom magam 😅
8/21 anonim válasza:
Nekem az uram szűz, és rettenetesen idegesít sokszor 🙄
9/21 Grimfox válasza:
Az egyik legjobb barátom rák volt, az öcsém pedig skorpió, és kifejezetten szerethető jellemű embernek tartom. A jelenlegi ismeretségi körömben is vannak skorpiók, és kifejezetten jó viszonyban vagyok velük. Szerintem a napjegynek nincs sok köze hozzá, milyen kapcsolat van két ember között.
10/21 anonim válasza:
Nem. Aki számomra bosszantó az bak, vízöntő és oroszlán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!