Barabás Erika asztrológussal tapasztalatok?
Én voltam nála.
Egy órára 12 000 forintot kért még tavaly.
Az biztos, hogy nagyon jó szakember, de emberileg nekem nem jött be, kissé lekezelő volt és sietett, gyorsan elküldött.
A karmával és előző életekkel kapcsolatban elgondolkodtató dolgokat mondott, amiket még akár rá is lehetne húzni a személyiségemre. Ha szintén szkeptikus vagy mint én és feltennél neki olyan kérdéseket az életedről, amik személyesek, elég ingerült lesz, hogy EZT nekem kellene tudnom...
Gondolom a Karma Tv-ből ismered, vannak ismerőseim akik beszéltek ott is vele, a tapasztalat az, hogy részinformációkat helyesen ad meg, de volt, hogy nagyobb életeseményeket nem látott...
Erre a nyárra nekem "jósolt" pár fontos dolgot, amiből eddig nem tapasztaltam semmit, persze még nincs vége az évszaknak.:)
Szóval ha Erika elméleti tudására vagy kiváncsi, keresd fel nyugodtan. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.
Csodálatos ember,egyszerűen minden pénzt megér,fordulj hozzá bizalommal.
B. Erika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!