Halak csillagjegyüek melyik csillagjegyel nem jöttök jól ki?
Akikkel jól kijövök : rák,szűz,
Akikkel egyáltalán nem : oroszlán,kos
Tapasztalataim alapján, nem tudok statisztikát állítani ebből, mert szinte mindegyik jegyből akad, akivel jól kijövök és akivel nem. Fura mód, a rákokkal nehezen tudok azonosulni, csak egy barátom van, aki az, egyelőre más rákokkal nem sikerült (képmutatóak voltak). Másik legjobb barátom nyilas, valóban nincs sok közös bennünk, de pont, hogy új nézőpontokat mutatunk egymásnak, szerintem ez is közrejátszott a barátság kialakulásában. Halak barátom is van, mégsincs általánosságban jó tapasztalatom velük, ellenben az ikrekkel, vízöntőkkel. Vizesből csak a skorpiókkal nem volt még 'úgy' negatív tapasztalatom, jól kijöttem velük mindig. Mérleg emberrel még nem sodort össze az élet, lehet, velük se jönnék ki jól, passz! :)
Halak srác, halak aszcendensel. Szerintem csak ritkán van jelentősége a horoszkópnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!