Skorpió jegyű ismerősötök hogyan állt bosszút rajtatok?
Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 14:49
21/25 anonim válasza:
Na mivan #19 ?
Te is skorpió vagy és azért nem válaszolsz mi?
23/25 anonim válasza:
Nem skorpiókám! Az sem vagyok. :)
25/25 anonim válasza:
Életem "legnagyobb bosszúállását" a gyermekem Apján követtem el.
Kerestem egy jó ügyvédet, és leszedettem a közös gyermekünket a nevéről. Gyámhatóságnál ez eléggé hosszadalmas procedúra volt, hónapokba telt, de sikerült.
Az én vezetéknevemet viseli.
Egyébként, aki engem bánt, azt minimum figyelmeztetem előtte. Ha nem hagy fel a nyugalmam háborgatásával, pusztán a kegyetlen őszinteségemmel mindig sikerül eltalálnom a gyenge pontját az illetőnek, mindig sikerül valahogy ott "megszúrnom", ezt követően megszakítok vele minden kapcsolatot.....
Nagyon-nagyon ritka azonban, hogy én tettlegességig elmenjek, bőven eljátszadozom én a szavak erejével is.
Egy Skorpió nő (28)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!