Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek milyen jegyű nő...

Szerintetek milyen jegyű nő illik a legjobban egy Bak férfihoz?

Figyelt kérdés

Mondanátok tapasztalatokat is? :)

Illetve, hogy a szerintetek jónak vélt jegy miért jó a Bakhoz.

Köszönöm :)

2020. dec. 30. 10:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
Rák biztos nem, egy bak képes tönkretenni egy rákot érzelmileg. Nagyon nem passzolnak, kb az egyik legösszeférhetetlenebb páros.
2021. jan. 1. 11:26
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

türelmes, alázatos, nyugodt, kiszámítható, családszerető, rendszerető, házias, akinek a szeretet kifejezése nem ölelésben, csókban, összebújásban nyilvánul meg, hanem pl. ajándékban, törődésben, figyelemben, segítségben

A bak otthonülő típus, szeret otthon matatni, leginkább egyedül, mert így töltődik. Fárasztó számára a hasbeszélés, a féltékenykedés, a vita, a szeretet kimutatása pl. öleléssel, bújással. Ha kiszámítható, tervszerű, nyugodt életre vágysz ő a te embered. Ha pörögsz, forogsz, csacsogsz, bulizol és variálsz nem jöttök majd ki.

2021. jan. 4. 14:52
 13/17 A kérdező kommentje:

Na rám minden igaz amit leirtal kedves utolsó..

Nem pörgök, sosem voltam az a bulizós akinek folyton mehetnekje van. Nem beszélek sokat, inkább megfigyelo vagyok. Viszont alkalomadtán szeretek kimozdulni barátokkal vagy ilyenek és akkor viszont tudok pörögni, de ez csak akkor jellemző. Imádok anyaskosni, főzni, takarítani, otthon igazgatni a kis fészkem. Inkább bebujok egy bögre kakaóval az ágyba és filmezek, minthogy menjek valahova folyton. Nekem az fárasztó. 24 éves vagyok, de folyton tervezgetem a családi életem már most.

Imádok gondoskodni a másikról, ajándékokat venni.

VISZONT nekem fontos a fizikai kontaktus is.. A bujas és az ölelés.

2021. jan. 4. 17:01
 14/17 A kérdező kommentje:
Ja és aki nem találta még eddig ki, Rák vagyok :D
2021. jan. 4. 17:02
 15/17 anonim ***** válasza:
28%
Hát a leírásod alapján mindennek tippeltelek kérdező csak ráknak nem:-D
2021. jan. 4. 17:21
 16/17 anonim ***** válasza:
31%
Pedig szerintem tipikus rák a leírás 😂
2021. jan. 4. 17:26
 17/17 anonim ***** válasza:
34%
Ráknak vagy bikának tippeltem a hölgyet.
2021. jan. 5. 19:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!