Szerintetek milyen jegyű nő illik a legjobban egy Bak férfihoz?
Figyelt kérdés
Mondanátok tapasztalatokat is? :)
Illetve, hogy a szerintetek jónak vélt jegy miért jó a Bakhoz.
Köszönöm :)
2020. dec. 30. 10:34
2/17 anonim válasza:
Olyan, akit nem zavar, hogy sunyin megcsalják.
3/17 anonim válasza:
Végtelenül türelmes és engedelmes... :D
5/17 A kérdező kommentje:
Miért kell engedelmesnek lennie? :D
2020. dec. 30. 12:46
6/17 anonim válasza:
Szűz vagy bika de inkább a szűz, szerintem a bakon kívül csak a szűz az a jegy amelyiknek nincs annyira igénye a cukiskodásra, magának való és nem veszi zokon hogy a bak képtelen az érzelmei kimutatására, a szűz legalább olyan csökött érzelmi szinten van, már ami a látszatot illeti. A hálószobában viszont szerintem felrobbantják az ágyat az tuti, a szűz az egyik legmocskosabb jegy ami mindenre rávehető, hiába nem látszanak annak, a bak meg az egyik legkanosabb és irányító típus. Gondolkodásmódban is hasonlóak, mindkettő nagyon racionális, leszarom ember és materiális. Problémát az okozhat maximum, hogy mindkettő nagyon makacs de szerintem a szűz kevésbé domináns alkat ezért simán be tud hódolni az eléggé főnökösködő baknak.
8/17 anonim válasza:
Bika. Mindketten anyagiasak, megbecsülik amit elértek, hosszú távú celokat tűznek ki és azokért keményen megdolgoznak, otthonülő típusúak. Buktató lehet, hogy a bika több érzelmre, testiségre vágyik, mindketten makacsak ami vita esetén nem túl jó.
9/17 A kérdező kommentje:
Ki az a hülye aki folyton pontozgat lefelé?
2020. dec. 31. 19:33
10/17 anonim válasza:
Köszi annak, aki lepontozott. BÚÉK neked is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!