Bak férfi és Rák nő osszeillik? Van itt olyan aki ilyen párkapcsolatban van? Hogy működik? :)
Ami igaz az igaz, hinni nem kell benne. Hinni a nem látott dolgokban szokás. De ami tény az tény. Tény, hogy amiket jellemzesnel leirnak, többnyire igazak. És most nem arra gondolok, hogy kedves - nem kedves, hűtlen - nem hűtlen jegy.. Mert nyilván a neveltetes is számít. Sőt..
De vannak alaptulajdonsagok, amik egyes jegyeknel visszateroen jelen van. Pl hogy a Rákok milyen érzékenyek, sertodekeny, álmodozó, anyaskodo stb.. Ezt nem tudod rahuzni egy Bak-ra. Ahogy egy vizontore sem mondod általában, hogy milyen rendszerezett és felelossegtudatos, mert közben pörög, szórakozott, nem ül meg a fenekén, folyton menne valahova és független. Akiket én láttam levegő jegyeket, mind szétszórtak és random változik mit akarnak egyik percről a másikra.
Na szóval minden jegynek vannak fő tulajdonsagai, amiket te sem tudsz megcafolni. Ebben nem kell hinni, ez látható tény. Az, hogy napi szinten mit jósolnak neked az újságban meg egy évre előre, abba ja, van aki hisz. Én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!