Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak férfi és Rák nő osszeillik...

Bak férfi és Rák nő osszeillik? Van itt olyan aki ilyen párkapcsolatban van? Hogy működik? :)

Figyelt kérdés

#Bak férfi rák nő
2020. dec. 17. 15:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ami igaz az igaz, hinni nem kell benne. Hinni a nem látott dolgokban szokás. De ami tény az tény. Tény, hogy amiket jellemzesnel leirnak, többnyire igazak. És most nem arra gondolok, hogy kedves - nem kedves, hűtlen - nem hűtlen jegy.. Mert nyilván a neveltetes is számít. Sőt..

De vannak alaptulajdonsagok, amik egyes jegyeknel visszateroen jelen van. Pl hogy a Rákok milyen érzékenyek, sertodekeny, álmodozó, anyaskodo stb.. Ezt nem tudod rahuzni egy Bak-ra. Ahogy egy vizontore sem mondod általában, hogy milyen rendszerezett és felelossegtudatos, mert közben pörög, szórakozott, nem ül meg a fenekén, folyton menne valahova és független. Akiket én láttam levegő jegyeket, mind szétszórtak és random változik mit akarnak egyik percről a másikra.

Na szóval minden jegynek vannak fő tulajdonsagai, amiket te sem tudsz megcafolni. Ebben nem kell hinni, ez látható tény. Az, hogy napi szinten mit jósolnak neked az újságban meg egy évre előre, abba ja, van aki hisz. Én nem.

2020. dec. 17. 17:51
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
Egyszer volt erről egy kísérlet. Egy asztrológust megkértek, hogy készítse el 100 ember horoszkópját. Amikor elkészült, begyűjtötték, és letakarták a neveket. 50-et annak osztottak ki, akiknek tényleg szánta az asztrológus, 50-et pedig direkt összekevertek, tehát más kapta meg, nem az, akinek szólt. Néhány 1-2 százalékos különbséggel, de ugyanolyan arányban vették magukra a kísérletben részt vevők a "valós" és a "valótlan" jellemzéseket is. Remekül bebizonyította ez, hogy hát nem sok alapja van ennek, csak ha az ember azt hiszi, hogy direkt neki, róla készült egy elemzés, hajlamosabb elhinni.
2020. dec. 17. 18:01
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Egy idő után az alapvető különbségek aláásnák a kapcsolatot. A bak mellé egy független, nem folyton rajta csüngő valaki kell, mint pl. bika vagy szűz. A ráknak meg egy mélyérzésű, lelkizős társ, pl. skorpió vagy halak.
2020. dec. 18. 08:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
#13: és ezt tök komolyan mondod? Olvastad valahol?
2020. dec. 18. 09:53
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Tapasztalatból mondom. Bak párom van.
2020. dec. 18. 13:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
És akkor szerinted ez mindenkire vonatkozik, aki épp ilyen csillagjegyben született?
2020. dec. 18. 13:15
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Ezt ki mondta? Viszont el lehet pazarolni éveket egy nem megfelelő emberre, akivel csak 60-70 %-os a kapcsolat, vagy még annyi se, de minek.
2020. dec. 18. 13:22
 18/19 anonim ***** válasza:
71%
Én csak arra akartam rávilágítani, hogy a csillagjegyeknek semmi köze ahhoz, hogy az ember milyen, meg hogy két ember összeillik-e. Az az időpocsékolás, ha valaki ez alapján akar dönteni.
2020. dec. 18. 13:46
 19/19 anonim ***** válasza:

"Akiket én láttam"

na itt a hiba. a saját tapasztalatod a föld lakosságának 0.0000076923%-n alapszik ( [link] [link] ). mi van a többiekkel?

2020. dec. 18. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!