Bak férfi és Rák nő osszeillik? Van itt olyan aki ilyen párkapcsolatban van? Hogy működik? :)
különbözőségek:
rák érzelmes bak távolságtartó
rák sértődékeny bak makacs
rák érzékeny bak sokszor bunkó
rák mindig várja a szerelem megerősítését bak nehezen mutatja ki az érzéseit
stb..
Nem te vagy az, aki a Bak párjával álmodozik szakítani? :O Szerintem ha már egy 2. kérdést is kiírtál róla, vagy beszélj vele, vagy hagyd ott szó nélkül, nem illetek egymáshoz, ennek nem lesz értelme.
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszk..
Ostobaság a csillagok állásából következtetni arra, hogy ki milyen ember.
De gondolkozzunk el ezen. Tegyük fel, hogy tényleg van bármi köze a személyiségünkhöz annak, hogy a csillagok éppen a megszületésünk pillanatában hogy álltak. Nem a fogantatásunk pillanatában, nem a terhesség közben, nem abban a k*rva másodpercben, amikor épp kibújunk. (A császárosokkal mi van?) Mert ott dől el minden, abban a percben. Olyan leszel, amit leírt a horoszkóp a Kiskegyedben meg az interneten.
Személyiségfejlődés? - Hah!
Szülőktől kapott ingerek? - Ugyan már!
Gyerekkorunkban minket ért hatások? - Ó, dehogy is!
Tanult és tanulatlan viselkedési formák? - Neee!
Nem, basszus, te április és május között születtél, úgyhogy te ilyen vagy, a másik meg szeptember és október között, ő meg akkor olyan, és TI nem illetek össze! A többi nem számít.
Hát komolyan, üvölteni tudnék, úgy fel tudnak b*szni az ilyen ostobaságok.
Igen, tudom, és akkor most majd mindjárt megmagyarázza nekem, hogy ez sokkal bonyolultabb, viszont persze kizárólag a teljesen hiteles asztrológián múlik, és a pszichológiát ne is keverjük ide, mert az ördögtől való.
"és akkor most majd mindjárt megmagyarázza nekem, hogy ez sokkal bonyolultabb"
igen ilyenkor jönnek az aszcendenssel, ami igazából csak azért létezik hogy megmagyarázzák, hogy a születési jegy miért nem illik tökéletesen mindenkire. maszlag az egész, hihetetlen, hogy még mindig van aki komolyan veszi. bár a homeopátiáról is bebizonyította már a tudomány, hogy fizikai képtelenség, hogy hasson, mégis van még aki veszi és eszi.
"Én nem mondtam, hogy hiszek benne.. De nagyon sok minden igaz belőle"
saját magadnak mondasz ellent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!