Milyen ember vagyok, ha Nyilas a napjegyem, Mérleg aszcendensel és Bak holdjeggyel?
Figyelt kérdés
Ezek alapján milyen ember vagyok? Tudom, a horoszkóp nem minden, mégis kíváncsi vagyok rá, hiszen köztudott, hogy a nyilas és a bak alapjáraton különböző jegyek. Előre is köszönöm a válaszokat!
#nyilas #merleg #bak
2020. dec. 14. 19:49
11/12 anonim válasza:
Általában a napjegy szokott az elején jellemző lenni. A holdjegy és az aszcendens vele párhuzamosan befigyel. Viszont 30 vagy 35 éves kor felett állítólag az aszcendens lesz a domináns.
12/12 anonim válasza:
Hasonló lehetsz hozzám, mert szintén ezekkel az analógiákkal rendelkezem. 🙂 A Napjegy az, amiben mindannyiunknak be kellene teljesedni, és mint Nyilas Napjegy feltételezem, hogy fontos számodra az igazság, derű, humor, szabadság filozófia és hit. Az aszcendens a külső megnyilvánulást és jellemet jelenti és Mérlegként jellemezhet a harmónia, béke, művészet és szépség elérése. A Holdjegy a tudattalannal és a lelki világgal van összefüggésben, a Rák jegyben érzi magát otthon, ami szemben áll a Bakkal, és mint ilyen száműzetésben van a Bak jegyben, tehát nem érzi jól magát ott. Nehéz lelki megnyilvánulásokat jelenthet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!