Mi a horoszkópotok a párotokkal?
Rák nő, Skorpió pasi.
Több , mint 15 éve együtt :)
Szűz nő és Kos férfi
Igen,nagyon jól kijövünk,mert mindkettőnk független,megadjuk egymásnak a személyes teret. Egymás ellentétei vagyunk majdnem mindenben,de mégis jól kiegészítjük a másikat. Mindketten biztatjuk egymást és célratörőek vagyunk.
Néha konfliktus abból adódik,hogy én Szűzként az ő elmondása szerint sokszor visszafogott vagyok,és nehezen engedem el magam ő pedig nekem túl őszinte és meggondolatlan.
Nagyon vonzódunk egymáshoz. Általában én alkalmazkodok.
Rák pasi, skorpió nő
Inkább én vagyok a nyughatatlanabb, ami miatt konfliktus van néha, de nem találtam még egy olyan csupaszív férfit, mint a párom!
Legalább szeret a hülyeségeim ellenére is😊
Halak - nő
Szűz - férfi
Még csak 3 hónapja vagyunk együtt, eleje varázslatos, most már vannak kisebb súrlódások, de egyik sem nagy, könnyen kezelhető, egyszer előjött, megbeszéltük, azóta sincs ezekkel gond.
Skorpió nő - Kos férfi
Jól el vagyunk. 3 éve.
Szűz nő, Mérleg férfi.
Több, mint egy éve együtt, szeretem nagyon, de iszonyatosan tud fájni, hogy baromira nem egy nyelvet beszélünk sokszor. Pedig tudom, hogy ő is szeret alapból. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!