Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a horoszkópotok a párotokkal?

Mi a horoszkópotok a párotokkal?

Figyelt kérdés
Jól kijöttök?
2020. dec. 5. 16:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Én Kos vagyok, a férjem pedig Halak.

Jó a viszonyunk, megértjük, támogatjuk egymást mindenben.

Ő a nyugodtabb természetű.

Én, mivel Kos vagyok, valóban fejjel szoktam menni a falnak, ezen sajnos hiába próbálok változtatni,egyszerűen ilyen temperamentumú vagyok!🙁 Hamar felkapom a vizet,ebből vannak néha viták, de egyébként nagyon jól kijövünk.

És nektek, kérdező? :)

2020. dec. 5. 17:12
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyilas nő és Skorpió férfi:)

Mint a mesében:)

2020. dec. 5. 17:24
 3/19 anonim ***** válasza:

Halak és Vízöntő.

Nagyon jól kijövünk

2020. dec. 5. 17:30
 4/19 anonim válasza:
77%

Ikrek férfi-oroszlán nő

Eleinte csodás volt, mostanra borzasztó

2020. dec. 5. 18:10
 5/19 anonim ***** válasza:

Kos férfi - Szűz nő

Nagyon jól kijövünk, ritkán vannak nézeteltéréseink, nagyon jó csapat vagyunk, támogatjuk, elfogadjuk egymást mindenben. Az ágyban és intellektuálisan is nagyon jól megértjük a másikat.

2020. dec. 5. 18:24
 6/19 anonim ***** válasza:

#4-nek: éltem én is ugyanilyen felállásban, egy idő után tényleg szörnyű volt, amikor már megkopott az újdonság varázsa! Kitartást kívánok.

Oroszlán nő vagyok, Nyilas pasival, viszonylag friss ismeretséggel (még nem tudok érdemben nyilatkozni). Kíváncsi leszek, mert eddig csak egy Nyilassal volt dolgom, de az életem legrosszabb párkapcsolata volt - pedig a "nagykönyv" szerint szuperül illünk egymáshoz ezzel a jeggyel.

2020. dec. 5. 19:11
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Bak nő, oroszlán férfi.

Annak ellenére, hogy állítólag nem jövünk ki jól a “nagykönyv” szerint..

Nagyon jó a kapcsolatunk. Apróbb nézeteltéréseink néhanapján akadnak, de minden eddigi akadályt le tudtunk küzdeni.

Amíg két ember szereti, tiszteli egymást, addig ez nem lehet probléma.

2020. dec. 5. 20:32
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Rák nő, skorpió férfi.

Hát az elején voltak erősebb konfliktusok, de már alig-alig vannak viták. Mondhatni fél évente 1x. 18 éve együtt.

2020. dec. 5. 20:55
 9/19 anonim válasza:
Ikrek nő, mérleg férfi. Eddigi legcsodásabb kapcsolatom.
2020. dec. 5. 21:09
 10/19 anonim válasza:

Nő-Halak

Férfi-Szűz

Elején mint, a mesébe minden szuper. Most is elvagyunk de sokszor egymás idegeire tudunk menni.

2020. dec. 5. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!