Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Skorpiók ilyenek ?

A Skorpiók ilyenek ?

Figyelt kérdés

Sosem gondoltam, hogy a Skorpió olyan, mint ahogyan a horoszkópjában le van írva.

Évekre visszamenően , napra felsorolja a sérelmeit,amit érdekes módon évek alatt nem mondott el.

Hideg fejjel "dobja " az embert,és nem érdekli,hogy mekkora szívfájdalmat tud okozni. De ha neki van gondja,baja, akkor azonnal megtalálja azt, akit ő megbántott és vigasztaltatja magát.

Viszont segítőkész .

Ez a kettősség nekem érthetetlen...?

2020. nov. 20. 07:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
Én is skorpió vagyok de nem ilyen.
2020. nov. 20. 12:54
 12/19 Angel3000 ***** válasza:
33%
Szia! Sajnos a Skorpiò évjegy borzasztòan ônzô egyéniség! Segitôkész abban teljesen igazad van! Màsrészt nem egy egyszerû ember! Mindenben talàl kritikàt!
2020. nov. 20. 18:44
 13/19 anonim ***** válasza:
36%

Egy skorpió ismerősöm úgy érezte, hogy megsértettem, és bosszút kell állnia rajtam. WTF?

Ilyen aljas magatartást még nem tapasztaltam más embertől. Próbáltam -már amennyire lehetett- megbeszélni a helyzetet, elkerülni az embert, és kivárni azt, hogy lehiggadva békén hagyjon.

Hónapokig zaklatott, és módszeresen lejáratott. Elegem lett, majd jó bika módjára úgy letaglóztam, hogy azóta is tanulja a leckét.

Nem válik a dicsőségemre, de ezt a csillagjegyet nagyon utálom. Bocsi!

2020. nov. 21. 00:09
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint a skorpió ember nagyon mély érzésű, mind a pozitív és negatív érzelmeket szélsőségesen tudja megélni. Ha megsértetted, akkor azt sokáig magában hordozza, és némelyikük bosszút is áll. Nem könnyű megérteni őket, de ha igazán megszeretett, akkor bármit megtenne érted, pl bárkivel konfrontálódik, hogy téged megvédjen.
2020. nov. 21. 14:39
 15/19 SinvilasMeldrosa válasza:
46%

Van egy dühös, bosszúból lepontozó 72%-os értékelőnk.😂Vajon skorpió??

Nem értett egyet velünk - ami nem azt jelenti, hogy nem hasznos a válaszunk- és máris revansot vett. Na, ezért a rosszindulatú pitiánerségért vannak fenntartásaim a skorpió csillagjeggyel kapcsolatban.😛

2020. nov. 21. 17:39
 16/19 anonim ***** válasza:
64%
Pontosan ilyenek sajnos.
2020. nov. 29. 20:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen van amikor ez igaz rám
2020. dec. 12. 02:29
 18/19 anonim ***** válasza:
40%

A skorpiók nem szoktak csak úgy "jókedvből" dobni valakit meg szívfájdalmat okozni.

Valószínűleg valamivel megbántották, vagy rájött, hogy valaki játszik vele, vagy bármilyen-akármilyen sérelem érte - ami viszont könnyen érheti, mert víz elemhez tartozik, tehát érzékeny és sértődékeny.

Mivel nem akar többször sérülni (hálistennek nem mazochista) kiiktatja az életéből azokat, akik - úgy gondolja - olyan sérülést okoztak, amiből nem 2 nap felépülni, vagy további sérüléseket okoznak.

De általában annak áll feljebb, aki megsértette, vagy átb*szta, mert hát mi az, hogy valaki nem tűri el hogy csavarják az agyát és a többi...

Szóval ha a skorpió csinál valamit (HA csinál, mert azt se mindig, mint ahogy a kiskegyed írja) az általában egy reakció valamire

2021. jan. 16. 23:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Utolsó! Pontosan. És még mi vagyunk a kiállhatatlan természet.

Pedig nem. Csak nem tűrjük a b@szogatást.

Én is pattintok le minden beszólogatós/cseszegetős gyökeret.

2021. jan. 17. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!