A Skorpiók ilyenek ?
Sosem gondoltam, hogy a Skorpió olyan, mint ahogyan a horoszkópjában le van írva.
Évekre visszamenően , napra felsorolja a sérelmeit,amit érdekes módon évek alatt nem mondott el.
Hideg fejjel "dobja " az embert,és nem érdekli,hogy mekkora szívfájdalmat tud okozni. De ha neki van gondja,baja, akkor azonnal megtalálja azt, akit ő megbántott és vigasztaltatja magát.
Viszont segítőkész .
Ez a kettősség nekem érthetetlen...?
Egy skorpió ismerősöm úgy érezte, hogy megsértettem, és bosszút kell állnia rajtam. WTF?
Ilyen aljas magatartást még nem tapasztaltam más embertől. Próbáltam -már amennyire lehetett- megbeszélni a helyzetet, elkerülni az embert, és kivárni azt, hogy lehiggadva békén hagyjon.
Hónapokig zaklatott, és módszeresen lejáratott. Elegem lett, majd jó bika módjára úgy letaglóztam, hogy azóta is tanulja a leckét.
Nem válik a dicsőségemre, de ezt a csillagjegyet nagyon utálom. Bocsi!
Van egy dühös, bosszúból lepontozó 72%-os értékelőnk.😂Vajon skorpió??
Nem értett egyet velünk - ami nem azt jelenti, hogy nem hasznos a válaszunk- és máris revansot vett. Na, ezért a rosszindulatú pitiánerségért vannak fenntartásaim a skorpió csillagjeggyel kapcsolatban.😛
A skorpiók nem szoktak csak úgy "jókedvből" dobni valakit meg szívfájdalmat okozni.
Valószínűleg valamivel megbántották, vagy rájött, hogy valaki játszik vele, vagy bármilyen-akármilyen sérelem érte - ami viszont könnyen érheti, mert víz elemhez tartozik, tehát érzékeny és sértődékeny.
Mivel nem akar többször sérülni (hálistennek nem mazochista) kiiktatja az életéből azokat, akik - úgy gondolja - olyan sérülést okoztak, amiből nem 2 nap felépülni, vagy további sérüléseket okoznak.
De általában annak áll feljebb, aki megsértette, vagy átb*szta, mert hát mi az, hogy valaki nem tűri el hogy csavarják az agyát és a többi...
Szóval ha a skorpió csinál valamit (HA csinál, mert azt se mindig, mint ahogy a kiskegyed írja) az általában egy reakció valamire
Utolsó! Pontosan. És még mi vagyunk a kiállhatatlan természet.
Pedig nem. Csak nem tűrjük a b@szogatást.
Én is pattintok le minden beszólogatós/cseszegetős gyökeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!