Sosem gondoltam, hogy a Skorpió olyan, mint ahogyan a horoszkópjában le van írva.
Évekre visszamenően , napra felsorolja a sérelmeit,amit érdekes módon évek alatt nem mondott el.
Hideg fejjel "dobja " az embert,és nem érdekli,hogy mekkora szívfájdalmat tud okozni. De ha neki van gondja,baja, akkor azonnal megtalálja azt, akit ő megbántott és vigasztaltatja magát.
Az ismerőseim, akik skorpiòk, sajàt magukra is mondjàk, hogy bosszùàllòak. Lehet van benne valami...
2020. nov. 20. 07:21
2/19 anonim válasza:
Nagy fájdalmat okoz, viszont általában fáj neki is.
Csak nem látod.
Ebben szerintem nincsen semmi furcsa, hogy emellett segítőkész.
Én annak is segítek, aki hátba támadott, de mindig emlékeztetem az árulásra.
2020. nov. 20. 08:51
3/19 anonim válasza:
Pontosan ilyen vagyok. Aki bántott meneküljön@
2020. nov. 20. 08:55
4/19 anonim válasza:
Bántottam már meg skorpiót nem is egyet persze nem direkt de rosszul esett nekik.Soha nem ártottak nekem utána sőt volt hogy kedvesebb lett az illető.Mérlegként🙂
2020. nov. 20. 10:22
5/19 A kérdező kommentje:
Skorpió barátom a Mérleg barátnőjével kilenc hónap alatt hatszor szakított és kezdte újra. Már ott tartanak, hogy egymáshoz vágnak tárgyakat ,de mégis mindig újrakezdik. Érthetetlen :)
2020. nov. 20. 10:25
6/19 anonim válasza:
Apám skorpió, de elég tipikus (NAp+Asc és több bolygója skorpió) és mindig van valami sérelme. Állandóan meg van sértődve valami miatt. Oroszlánként ez nekem elég fárasztó. Nem bírom ha más drámázik. Sose felejti el ha megbántod. Állandóan szekál mindenkit, nagyon furcsa stílusa van, amit hosszútávon nehéz tolerálni. Anyám aki meg tipik vízöntő is így érzi. Ha skorpióval vagy mondj le az egyéni gondolatokról és alkalmazkodj a változó hangulatingadozáshoz. A kritikához és ahhoz, hogy hímestojásokon taposol, hogy meg ne sértődjön.
2020. nov. 20. 10:42
7/19 anonim válasza:
A 6-os összefoglalta, igen.
De ma például tök normális vagyok... Ez persze változhat :D
2020. nov. 20. 10:57
8/19 anonim válasza:
6-os!
Pontosan így. Én ráadásul vízöntő vagyok, skorpió ascendenssel.
Csoda, hogy magam el bírom viselni. :D
2020. nov. 20. 11:41
9/19 anonim válasza:
A párom skorpió, egyik se igaz rá, jószívű és alkalmazkodó. Van olyan skorpió ismerősöm, aki viszont elviselhetetlenül idegesítő és önző, de tud jófej is lenni. A harmadik akit ismerek, rosszindulatú.
Magyarul: nem értem, hogy általánosítotok, ahány ember annyi személyiség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!