Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek Ikrek ferfi no...

Szerintetek Ikrek ferfi no Skorpioval talalnak?

Figyelt kérdés
ha tudtok irjatok jellemzoket legyszii mind2re
2010. aug. 10. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
ahhaaaaaaaaaaaaaa....nem
2010. aug. 10. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:

párom ikrek férfi,én skorpió nő...

működik,bár rengeteget veszekszünk apró hülyeségeken...

2010. aug. 10. 20:39
 3/7 A kérdező kommentje:
mi 2honapja vagyunk egyutt,egyszer veszekedtunk egy aprosag miattt,es most szunet van.csak nemtudom h kozeledjek a zikrek fele mert mindig azt hiszem h mar nem erdeklem es iigy fogy a magabiztossagom .bar kijelentette h nem akar szakitani,mert akkor megtehetne.es az ikrek tenyleg sokat vannak hangulatvaltozasban?konnyen esnek depresszioba?
2010. aug. 10. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Az én ikrem nem olyan, ő nem egy depresszív alkat, éppen ellenkezőleg:) Nálunk is skorpió-ikrek felállás honol, és teljes a harmónia köztünk:) A felmerülő dolgainkat békésen le tudjuk rendezni, szimpla véleménycsereként fogjuk fel, amiből mindketten tanulni akarunk, így elkerüli házunk táját a veszekedés értelmetlen és sötét árnyéka. Szereti a barátom, ha teljesen megnyílok előtte, el merem engedi a fantáziámat és ontom magamból az ötleteimet, meglátásaimat, kihozza belőlem a legjobb oldalamat minden téren:) Nagyon szeretünk fantáziálgatni mindenféléről, szeretünk álmodozni és szóvicceket gyártani:D Imádunk útra kelni, felfedezni új dolgokat. Logikus a gondolkodása, és minden területhez hozzá tud szólni valami elméset, kivéve a pletykákat, mert ezek gyakran fejlesztik a falramászó képességét... mondjuk az enyémet is.

Jellemzők rólam, vagyis a skorpióról: mozgékony, testileg és észjárásilag sincs nyugtom magamtól, mindig kell valami, amit csinálhatok vagy amin csiszolhatom az agytekervényeimet. Nagy céljaim vannak, pozitívan élek meg mindent, még a ballépéseknek is örülök, mert ezek által tudom, hogy ember vagyok és élek. Meg akarom váltani a Világot, és úgy is nézek ki xD (ilyen nagyon felvilágosult arckifejezésem van:DxD) Imádok segíteni, szeretem hasznosnak érezni magam, és minden tevékenységemet áthatja a szenvedély, mindent szeretek teljes szívvel véghezvinni.

2010. aug. 11. 08:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, meg kell bíznod benne, ha szereted, mert a féltékenykedés és a bizalom (vagy inkább ÖNbizalom?) hiánya tökreteszi a kapcsolatot és azért fog ott hagyni, mert nem szállsz le róla a folyamatos aggódásoddal. Nagyon vigyázz! Fogd vissza magad és nyugodj meg. Bízz magadban, ismerd fel az értékeidet és fogadd el, hogy különbözőek vagytok.
2010. aug. 11. 08:42
 6/7 A kérdező kommentje:
en ot elfogadom igy ahogy van,mert mar hozzasozktam a jellemehez es nem is vonom kerdore soha hogy erezze maga korul a szabadsagot,hogy mellettem nincs "fogsagban"mert enis jobb szeretem ha szabad vagyok,es ha fuggok is valakitol/valamitol akkor nem nagy mertekben.kicsapongo termeszetem miatt hozok rossz donteseket de igyekszem elfogadni ot es megerteni,de szamomra egy ikrek jegy bonyolultnak tunikk.kosoznom valaszaitokat :)hasznosak voltak
2010. aug. 11. 10:25
 7/7 anonim válasza:
Most hirtelen nem is tudom 2 pasi közül, akikkel szintén nem jöttem ki, hogy melyiknek melyik. Annyit tudok egyik vízöntő volt, másikuk ikrek. Én egyikkel sem jöttem ki igazán, és ahogy visszagondolok, végképp a vizöntővel. Ikrekkel csak annyi problémám akadt, h szavahihetetlennek, hűségtelennek tűnt. De mint ember/férfi nem vonzottak túlságosan, szóval nem biztos hogy horoszkópjukkal volt gond.
2010. aug. 11. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!