Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Adjak-e még időt neki vagy...

Adjak-e még időt neki vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott egy 39 éves bak jegyű úriember, én 30 éves vízöntő nő vagyok. A kapcsolatunk amolyan "lassú víz partot mos"-alapon indult, de mindketten szeretünk egyedül is lenni, így meghagytuk egymásnak a teret. Ő sokszor mond le, halaszt el órákkal találkozókat, a munkára hivatkozva, a sokadik ilyen után megmondtam neki, hogy lezárom, hiába jó ember és hiába a vonzalom, egyszerűen úgy érzem, én ebbe sokkal többet teszek. Azóta eláraszt levelekkel, üzenetekkel, de csak szűkszavúan, hogy hiányzom, és hogy nagyon szeretne látni, csak rossz az időmenedzsmentje.

Hosszú idő után először voltam boldog, az oldalán, csak attól félek, nem fog változni ez a dolog. Elég önfejű, néha olyan, mintha csak neki lehetne igaza.

Találkoztatok ilyen szituval már bak férfi esetén?

Köszönöm a válaszokat!

2020. nov. 6. 08:06
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Nem fog változni, a bakok ilyenek. Ugyan nagyon mélyen tud érezni, de képtelen kimutatni. Te döntésed
2020. nov. 6. 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:
29%
Mi ez a kategória öcsém?
2020. nov. 6. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Normálisan kommunikáljatok egymással, a nehézségeknél pedig ne lezárni akard, hanem türelmes legyél inkább, és keress alternatívát az időbeosztással kapcsolatos problémákra. Ennek semmi köze a horoszkóphoz.
2020. nov. 6. 10:02
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

A bakok ilyenek és nem nagyon erőltetik meg magukat, hogy másokért változtassanak a szokásaikon. Ettől függetlenül még szerethet nagyon sőt ha azokat írta amiket mondtál akkor ez biztosan így is van.

Viszont nem értelek, ha tényleg hosszú ideje most vagy boldog, akkor tényleg azért szakítanál mert néha késik vagy lemond? Ez azért (szerintem) csillagjegytől függetlenül nem az a kategória ami miatt mindent eldobnék.

2020. nov. 6. 10:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy én is 10-12 órákat dolgozom, mégis mindent hozzá igazítottam, aki az utolsó pillanatban lemondta. Meg ő néha eltűnik 2-3 napokra, és ha őszintén megkérdezem, nem számonkérve, hogy szeretne-e egyáltalán bármit, az a válasz, hogy mindennél jobban várja, hogy lásson. Csak naiv sem szeretnék lenni, a kapcsolat elején már kevés az érdeklődés, ha pedig így van, az nem jó ómen.

A válaszokat nagyon köszönöm!

2020. nov. 6. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!