Felejtsem el? Gondolom sose fog már keresni, habár biztos vagyon benne hogy tetszek neki.
Figyelt kérdés
Egy skorpió sráccal kölcsönösen bejövünk egymásnak, erős a vonzalom viszont nehezen jöttünk ki. Én elég lobbanékony vagyok, ő pedig nagyon kimért és szótlan. Nem igazán lehet vele semmit megbeszélni. Ő nem igazán tolerálta, hogy próbáltam vele dűlőre jutni. Úgy döntött ignorál. Lehettem volna én is türelmesebb igaz. De közben nagyon tetszettünk egymásnak.2020. júl. 18. 08:25
1/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező, ezt sosem tudhatod biztosra. :) Néha olyan emberek térnek vissza, akikre nem is gondolnánk. Azt mondom, ne éld bele magad, de ha mégis visszajön, akkor próbáld a lehető legjobb önmagadat adni! ;)
UI: Én is hasonló cipőben vagyok.
2/7 anonim válasza:
Lefordítom: nekiestem minden ok nélkül, és ő meg sem tudott szólalni.
Nem, nincs esélyed.
3/7 anonim válasza:
Ha egyszer nem kellettél valakinek, hagyd az illetőt. Megvolt az oka, a szerelem pedig nem olyan, hogy van egy tárgyunk(=partnerünk), amiben ha valami épp nem tetszik, akkor eldobjuk, aztán meg ha olyan kedvünk van, újra elővesszük.
4/7 anonim válasza:
Ha egy skorpió egyszer elkönyvelt téged, azt az életben nem fordítod meg. Szerintem lépj túl ezen.
5/7 anonim válasza:
4-es, nem biztos. Volt skorpió exem és nehezen, de meggyőztem. Semmi sem lehetetlen. ;)
6/7 anonim válasza:
Persze, Bruce Willis barátnője is lehetsz, hetero férfi, semmi sem lehetetlen.
7/7 anonim válasza:
Abból amit leírtál csak neked jött be.
A srác egyértelműen elutasított téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!