Bak lány, Mérleg fiú. Összeillünk?
Nem azt kérdeztem hogy mérleg lány bak fiú hanem fordítva.Mérleg fiú bak lány.
Jöhetnek még vélemények!
Harmonikus tendenciák:
Jól tudnak együttműködni, sokat tanulhatnak egymástól.
Diszharmonikus tendenciák:
A Bak nem értékeli a Mérleg könnyedségét, nyitottságát.
Kapcsolat jellege:
Neutrális jellegű viszony.
Miért lenne lehetetlen?:)
Bak lány & Mérleg fiú
E két jegy általában vonzódik egymáshoz. A kapcsolat kezdetén gyakran előfordulhat, hogy versengést folytatnak egymással, hiszen két vezéregyéniségről van szó. Ennek ellenére azonban eltérő életszemlélettel bírnak.
A Mérleg általában nagy kapcsolatokkal rendelkezik, imádja a társaságot, ezért rengeteg barátja, ismerőse van. Szemléletét is személyes kapcsolatain keresztül alakítja ki.
A Bak ugyanúgy imádja a társasági életet, a szórakozást, ám ő inkább ambiciózus, és a maga elé kitűzött célját minden esetben el is éri.
Kapcsolatukban úgy egészítik ki egymást, hogy amikor a Baknak éppen rossz kedve van, a Mérleg akkor is képes pozitívan látni a helyzetet. Így segít párjának kilábalni a rossz kedélyállapotból. Ugyanez visszafelé is működik, a Bak is képes arra, hogy felvidítsa párját.
A Mérlegnek mindig szüksége van társra, hiszen a „szerelem gyermeke”. A kapcsolatban általában úgy viselkedik, hogy az társának megfeleljen. A Baknál már más a helyzet. Ő maga is nehezen veszi tudomásul, hogy szerelmes, éppen ezért a bókokkal, elismerésekkel, szerelmének kimutatásával is csínján bánik.
Ha e két jegy azonban egyesíteni tudja erőit, és a jelentéktelen nézeteltéréseket sikerül megszüntetniük, együtt szinte bármit elérhetnek.
Am sok boldogságot.:)
14:15-ös
Ezt honnan szedted?Ilyet én még sehol nem olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!