Rák oroszlán skorpió legnehezebb együtt élni? Tapasztaltatok ezt? Ezekkel csillagjegyekel legnehezebb együtt élni?
Na most akkor en mit mondjak, anya rak, apa oroszlán, en meg skorpio🙄
Szerintem ez attol is fugg hogy a te negyed mi. En kijövök a rakokkal, es az oroszlanokkal is ha egyetértünk epp, viszont ha nézeteltérés van akkor inkabb mindenki vonuljon fedezékbe haha
18l
Nekem apám rák volt, én skorpió vagyok. Nem jöttünk ki egymással. Pedig elvileg a skorpió, halak, rák jól megvan egymással.
Anyukám nyilas, nekem ő a lelki társam. Apámat nem szerettem.
A skorpió haragtartó, a rák családcentrikus.
De talán a türelem és a másik elfogadása és megértése a lényeg. El kell fogadni, hogy a másik is egy önálló egyéniség, érzésekkel, gondolatokkal.
Bár van olyan,aki keresi a feszültséget és kiprovokálja a verést, de van olyan , aki nyugodt természetű és türelmes. Ez már a neveltetése körülményeitől, a szocializációjától és egyéniségétől függ.
7
Apám rák volt, az egész környéket megkefélte. A rákoknak semmi szükség családra. Egoista mocskok, drámatagozatos lélekgyilkosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!