Skorpiók miért nem tudja manipulálni ezeket csillagjegyeket? És miért jön velük ki nehezen? Nyilast, Oroszlánt és mérleget? Ezek csillagjegyek átlátnak skorpión?
Figyelt kérdés
2020. aug. 21. 09:37
1/7 anonim válasza:
nyilasa vagyok és simán átlátok ezeken
amugy meg nem érdekel és ezzel nem tud megfogni
2/7 anonim válasza:
Egyre hülyébb kérdések vannak ezen az oldalon. Az eszem megáll
3/7 anonim válasza:
Én bikaként is átlátok rajtuk, szóval nem ezen múlik csak. :P Amúgy egy átlag mérleg nem pont a naivabbak közé tartozik? Bár, nem ismerem annyira, csak kérdezem..
4/7 anonim válasza:
Ezt a baromságot. Párom skorpió, de nála egyenesebb, õszintébb embert nem nagyon ismerek. Nincs szükség "átlátni" rajta. Mellesleg én nyilas lennék, 4 éve együtt vagyunk, ha van is konfliktus, az is minimális éss egybõl megbeszéljük.
5/7 anonim válasza:
A Skorpió vs. Oroszlán kapcsolata olyan, mint egy valóságos háború: mindkettő irányító akar lenni.
6/7 anonim válasza:
A feleségem skorpió én meg nyilas. Jól kijövünk már régóta.
7/7 anonim válasza:
Skorpio vagyok. A nyilas, oroszlán, mérleg valamiért eléggé közömbösek számomra nem vagyunk se jóban, se rosszban. Sőt, alig van ilyen jegyű ismerősöm. Földjegyűekkel jövök ki nehezen. Bizalmatlanok, kritikusak, kötekedők felém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!