Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Az igaz, hogy a mérleg fiúk...

Az igaz, hogy a mérleg fiúk pontosan meg tudják mondani a lány súlyát, akivel randiznak?

Figyelt kérdés
Ezt hallottam a barátnőmtől.
2020. okt. 7. 09:19
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Emberek, nem szabad a terhes nőket megbántani! Aztán ha elmegy a gyerek, mit csinálsz? Magadat okolhatod, amiért felhúztad szegény kismamát. Szégyelld magad!
2020. okt. 7. 19:07
 32/35 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, köszönöm, de hidd el, ezen az oldalon megkaptam már mindent, semmin nem lepődök meg.

#29: Elnézést, hogy komolyan válaszoltam egy feltett kérdésre, és nem valami degenerált választ adtam. A humor kategóriának is megvan a helye.

2020. okt. 7. 19:44
 33/35 anonim ***** válasza:
44%

Mióta szól a kérdés kismamáktól mikor először láttam még lány volt a kérdés...

Kérdező ha ennyi megbánt akkor mi van a hétköznappal? Csupán költő.

2020. okt. 8. 05:54
 34/35 anonim ***** válasza:

Igen, igaz!

Ám csak akkor, ha a mérleg fiú a lányt nézve NEM FELMÉRI, hanem LEMÉRI!

2020. okt. 8. 08:52
 35/35 Laylah ***** válasza:

A Halak a legjobb horgászok, pontosan tudják, mikor jön a legnagyobb kapás. ;)

*kissé off*

Ha állítólag az én poénom meg nem értése miatt menne el a gyerek (nem én írtam azt a hozzászólást!), én továbbra is nyugodtan aludnék, mert pontosan tudnám, hogy semmi közöm hozzá. Azért egy Norbis poén ne legyen már vetélést okozó tényező. Senki nem lehet olyan [...], hogy ezen a poénon annyira felhúzza magát, hogy ilyen mértékű fizikai tüneteket produkál, ha meg mégis, akkor ideggyenge és nem is való neki gyerek.

A terhes nőtől ezer bocs meg minden, ezt inkább a kérdezőnek szántam.

*off vége*

2020. okt. 8. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!