Az igaz, hogy a mérleg fiúk pontosan meg tudják mondani a lány súlyát, akivel randiznak?
Figyelt kérdés
Ezt hallottam a barátnőmtől.2020. okt. 7. 09:19
21/35 anonim válasza:
Én mérleg vagyok. Férjem is mérleg. Pont leszarja, hogy mennyi a súlyom.
22/35 anonim válasza:
végülis ők tulajdonképpen mérőműszerek így gyakran mérnökök :D
én Oroszlán vagyok, az első randin csakis oroszul beszélek vodka mellett ^^
23/35 anonim válasza:
megfigyeléstől függ. nem teljesen pontos, kbre meg de bárkinek megy, magasság szélesség, +a méret. Ezen kívül a kor is meghatározható
egy kos
24/35 anonim válasza:
Én vízöntő vagyok, és nálam szebben senki sem tud vizet önteni a pohárba.
25/35 anonim válasza:
21: Csak azt hiszed, hogy leszarja. Schobert Norbi megmondta...
26/35 anonim válasza:
#25 Bocs, hogy inkább a férjemnek hiszek, mint valami bájgúnár fontoskodó celebparasztnak. Amúgy nem hinném, hogy a 61 kilóm zavarja, főleg, hogy a gyermekünkkel vagyok várandós.
27/35 anonim válasza:
26: Gratulálok a babához! Ez azt is megmagyarázza, miért vagy ilyen érzékeny. Én csak viccelni próbáltam a Norbis hülyeséggel.
28/35 anonim válasza:
Nem éreztem viccnek, bocs. Sajnos a neten nem jönnek át az ilyenek, mint a való életben.
29/35 anonim válasza:
Mondjuk igaz, az alap kérdésben levő poént sem éretted, mert komolyan válaszoltál arra is.
30/35 anonim válasza:
#29 Mondjuk az is igaz hogy ennek a kérdésnek,inkább a humor kategóriában kellene lennie,bár elég gyenge...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!