Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek melyik a leggyakor...

Szerintetek melyik a leggyakoribb csillagjegy?

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 17:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én vízöntő vagyok, ha ez számít valamit :)
2010. aug. 8. 22:12
 22/30 A kérdező kommentje:
tök jó,hogy azért mindenki mást ír.. :D szóval nincs leggyakoribb :D
2010. aug. 8. 22:20
 23/30 anonim ***** válasza:
51%
Ha írsz egy privátot, ajánlok egy oldalt ahol ingyen megcsinálják, csak itt nem szeretném reklámozni.
2010. aug. 9. 09:35
 24/30 anonim válasza:

Én,Anyukám,Tesóm is Ikrek vagyunk.

Ezen kívül még ismerek vagy 15 Iker csillagjegyű embert:)

DE az oroszlán is gyakori

A mérleg ritka.

A kos is igen gyakori:) azt hiszem az egyik leggyakoribb

2010. aug. 9. 15:39
 25/30 A kérdező kommentje:

én is az ikrekre meg az oroszlánra tippeltem.

bátyám: ikrek

én: ikrek

nővérem: bak

anyukám: halak

apukám: oroszlán

2010. aug. 9. 17:00
 26/30 anonim ***** válasza:
Én is ezen gondolkoztam. Családban tényleg pl ha van már vízöntő, akkor volt előtte egy pár. De szerintem egyenlő arányban lehet.
2010. aug. 11. 22:59
 27/30 anonim válasza:
100%

Sziasztok, nekem van az egyik olyan csillagjegyem, amit még nem emlegettetek /ha jól tudom/. Én Rák vagyok. :)

Apukám szülei mindketten oroszlánok. Én nem nagyon szoktam a csillagjegyeket nézni, de ennyi megmaradt bennem :P

2010. aug. 14. 15:11
 28/30 anonim válasza:

szerintem a szűz. azt hiszem az emberek nagyon rákapcsolnak januárban, újév alkalmából :D

egyébként én skorpió vagyok, október végén születtem. fogalmam sincs, hogy mi történhetett februárban. talán farsang? :D

2010. aug. 15. 20:09
 29/30 anonim válasza:
Hát, szerintem az oroszlán.. a 4 tagú családomban 3 ember oroszlán, én is, osztályom 1/4-e oroszlán, legtöbb ismerősöm oroszlán :O
2011. jún. 27. 17:45
 30/30 anonim válasza:
Én vízöntő vagyok, azt olvastam valahol, hogy az egyik a legritkább. Én nem ismerek: Bak, Oroszlán, Ikrek, Szűz és Rák csillagjegyű embereket. Szerintem a tavaszi jegyek gyakoriak.
2013. márc. 28. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!