Szerintetek melyik a leggyakoribb csillagjegy?
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 17:56
21/30 anonim válasza:
Nem tudom, de én vízöntő vagyok, ha ez számít valamit :)
22/30 A kérdező kommentje:
tök jó,hogy azért mindenki mást ír.. :D szóval nincs leggyakoribb :D
2010. aug. 8. 22:20
23/30 anonim válasza:
Ha írsz egy privátot, ajánlok egy oldalt ahol ingyen megcsinálják, csak itt nem szeretném reklámozni.
24/30 anonim válasza:
Én,Anyukám,Tesóm is Ikrek vagyunk.
Ezen kívül még ismerek vagy 15 Iker csillagjegyű embert:)
DE az oroszlán is gyakori
A mérleg ritka.
A kos is igen gyakori:) azt hiszem az egyik leggyakoribb
25/30 A kérdező kommentje:
én is az ikrekre meg az oroszlánra tippeltem.
bátyám: ikrek
én: ikrek
nővérem: bak
anyukám: halak
apukám: oroszlán
2010. aug. 9. 17:00
26/30 anonim válasza:
Én is ezen gondolkoztam. Családban tényleg pl ha van már vízöntő, akkor volt előtte egy pár. De szerintem egyenlő arányban lehet.
27/30 anonim válasza:
Sziasztok, nekem van az egyik olyan csillagjegyem, amit még nem emlegettetek /ha jól tudom/. Én Rák vagyok. :)
Apukám szülei mindketten oroszlánok. Én nem nagyon szoktam a csillagjegyeket nézni, de ennyi megmaradt bennem :P
28/30 anonim válasza:
szerintem a szűz. azt hiszem az emberek nagyon rákapcsolnak januárban, újév alkalmából :D
egyébként én skorpió vagyok, október végén születtem. fogalmam sincs, hogy mi történhetett februárban. talán farsang? :D
29/30 anonim válasza:
Hát, szerintem az oroszlán.. a 4 tagú családomban 3 ember oroszlán, én is, osztályom 1/4-e oroszlán, legtöbb ismerősöm oroszlán :O
30/30 anonim válasza:
Én vízöntő vagyok, azt olvastam valahol, hogy az egyik a legritkább. Én nem ismerek: Bak, Oroszlán, Ikrek, Szűz és Rák csillagjegyű embereket. Szerintem a tavaszi jegyek gyakoriak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!