Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Az igaz, nyilas szeret vadászni?

Az igaz, nyilas szeret vadászni?

Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz, a nyilas szeret vadászni.
2020. szept. 25. 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Van aki igen van aki nem. Ez nem horoszkóptól függ mert mindenkinek más a személyisége, mindenki mást szeret csinálni stb. Én pl nyilas vagyok és nem szeretek
2020. szept. 26. 01:05
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Nem, a szabadságot és a függetlenséget kedveljük. A nyilasnak az a lényeg,hogy minden nap valami uj és izgalmas legyen. 1x megyek el vadászni, utána horgászni. Nem tud megragadni annyira,hogy én legyek a nagy vadász. Különben is sérti az igazságérzetemet,hogy a "vadász" 200 méterről puskával részegen tüdőn tudja lőni szerencsétlen szarvast amit utána a kutyák addig kergetnem ameddig elvérzik..
2020. szept. 26. 06:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Igaz, de nem nyíllal, hanem puskával, tehát a vadászó nyilas az puskás.
2020. szept. 26. 06:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha a vadászatot nem szó szerint érted, tehát nem állatokra, akkor igen!

Én szeretek magamévá tenni dolgokat, ismereteket, szeretek mindennek utánajárni pl ha valamit nagyon szeretnék megszerzem. De itt most nem kell nagy dolgokra gondolni, csak pl. egy táska 😀

2020. szept. 26. 07:58
 6/7 anonim ***** válasza:
A csillagjegyeknek semmi köze ahhoz, hogy ki mit szeret.
2020. szept. 26. 10:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha állatra érted akkor NEM! Nyilas állatszerető jegy.
2020. szept. 26. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!