Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért jó bikának lenni?

Miért jó bikának lenni?

Figyelt kérdés

2020. szept. 17. 10:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Nyugodt és türelmes vagyok, talán már túl nyugodt.Emiatt unottnak nézhetnek.Igazából a szemilyiségem jobban hasonlít egy lajhára.A hátránya lehet, hogy nem tűnök túl izgalmasnak.
2020. szept. 17. 15:48
 12/19 anonim ***** válasza:
46%

Ne pontozzazok le, de az en apam bika es eleg eroszakos ember(igaz nem velem, hanem edesanyammal volt az es a mostani felesegevel IS), pedig egyebkent senki, de komolyan senki nem nezne ki belole, mert masoknak azt mutatja, hogy o egy sikeres ember, akinek van csaladja, vannak gyerekei, o sose rossz.

Pedig meg hozzaadva alkoholista is, mindenbe belekot, 10percenkent valtozik a hangulata, es mikor kerdore vontam az eroszakoskodassal kapcsolatban, annyit mondott hogy megerdemelte.

Ja, ertem, de kivancsi lennek mit szolna , ha a pasim engem is verne, mit mondana, hogy megerdemeltem? Es az a gaz, hogy szerintem o lenne az elso aki megverne a pasimat, es azt mondana hogy nem erdemeltem meg:)

De amugy hogy ne csak rosszat mondjak rola, pl imad kajalni de tenyleg😂, szeret fozni(par dolgot), elvaltak ugye a szuleim es nem szart le ezek utan, 2 hetente jarok a mai napig(6-7 eve), egesz engedekeny velem es tesommal is, es tud jofej is lenni , erdekelodo is, d e fent emlitettek utan egy vilag tort ossze bennem, hogy ezt megtudtam Apukamrol, szoval nem tudok ugy mar ranezni, mint regen.

Bocsanatot kerek mas bikaktol, mert van egy bika baratom, aki tenyleg nyugodt meg stb, mint ahogy az elozo valaszolo irta es ennek nagyon orulok.

Hiaba irtam h ne pontozzazok le, mar elore latom, hogy le leszek, vagy mas bikaktol vagy a horoszkop nem letezik emberektol:D

Sorry

2020. szept. 17. 17:06
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, aranyosak vagytok!
2020. szept. 17. 17:13
 14/19 anonim ***** válasza:
37%
Mi ez a sok bika kérdés? 😃
2020. szept. 18. 13:00
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ideje volt lássuk be. A rákot már úgyis untam. Múlt héten az volt a menő. Jövő héten meg legyen mondjuk oroszlán. Arról olyan ritkán kérdeznek.. vagy szűz.
2020. szept. 18. 13:02
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi az oroszlános tippet a 40. Hétre. Én is hasonlóan gondolom. Úgy érzem a csillagok állása az oroszlánoknak kedvezhet
2020. szept. 18. 14:03
 17/19 anonim ***** válasza:
66%
Én nő is vagyok meg férfi a 42.héten láttam 1 bikát átszaladni a réten. Nyugtalansága árnyaltabb szakaszaiban próbáltam a perszóna mögé látni de észrevette és törött sörösüvegeket dobált felém. Bejelentetten az illetékes rendőrségen meg is állapították hogy negyvenes éveiben járó hajléktalan volt, feltételezhetően tudatmódosító szerek hatása alatt.
2020. okt. 14. 07:18
 18/19 III. A nagy károly ***** válasza:
66%
Nemjó, egy piros ruhás faszi folyton b a sztat
2020. okt. 14. 10:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Mert nem érdekel más véleménye. Legalábbis amennyi Bikát ismerek eddig, pont lesz@rták mások véleményét szinte mindenről.
2021. jan. 27. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!