Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a megoldas arra hogy...

Mi a megoldas arra hogy megallapodjak?

Figyelt kérdés

Lehet ez asztrologiai vagy szerelmi kerdes... de... mivel hiszek az asztrologiaban es kicsit tovabb is tekintek attol hogy egy honap hanysdikan szulettem igy tapasztaltabb emberekhez fordulnek... a problemam pedig az, ami eddigi kapcsolataimban felutotte a fejet hosszabb rovidebb idokozonkent.. Jelenleg is... szeretnek mar megallapodni abban az ertelemben hogy ne jojjon ram az az erzes hogy meg mennek..”hajt a verem”... ilyenkor olyan embertelen erzesek jonnek ram es szoszerint bekell beszeljem magamnak hogy ne es felejtsd el jo neked most minden.. es tenyleg aztan par mulva ujra elegedett vagyok es tudom hogy ez igy meg ugy jo nekem es a kesobbiekben is ez lesz a legjobb..

Oroszlan holdam van ikrek venusz es ikrek marssal... es az ikrek meg az oroszlan jegyeimwt nagyon is erzem ilyenkor legalabb is nekik tulajdonitom ezeket a szornyu erzeseket.....

Aki jartas az asztrologiaban vagy pedig TAPASZTALT ezugyben kerem irja le a tanacsait... sokszor az ilyesfajta unalmamat ugy tudom kezelni ha elmegyek vasarolok vagy rendelem magamnak par holmit.. de mikorra megjon ujra azt erzem hogy szarnak rendeltem fel se birom venni sehova csak egy evbe egyszer...

Van egy nagyon harmonikus kapcsolatom de kicsit most is azt erzem hogy “megalkuvok” mert nem sok szabadideje van ram az utobbi par honapban... es kicsit tobb igenyem van a jovesre menesre... ha megindulok egymagam valahova hogy ezeket a feszultsegeket kiengedjem pedig jon a feltekenykedes a parom reszerol...

Ne ertsetek felre nagyon turelmes vagyok, es mindenhez szo nelkul vagyok.. mert sok esetben ezeket magamban letudom.. de pont ezt akarom megoldani h elo se jojjon ez bennem hanem 100%os elegedetseggel konstataljak mindent magam korul...

Venusz az elso hazban van az aszcendensemen mars a masodikban.. holdam a negyedik hazban... ha meg valami kellhet hozza szivesen megirom en mar sok kulfoldi oldalt is atragtam ezugyben de csak arra kaptam magyarazatot hogy ezeket fogom erezni egyes helyzetekben😣😂

Bocsi ha hosszura sikerult... ha valaki vicceskedni irna ala hozzaszolast arra kerem ne tegye teljesen felesleges mert csak felesleges rossz Energiaktol kimeli meg magat mert mindennek is elmondom😂😂😂 arra se vagyok kivancsi hogy az asztrologia egy vicc, mert aki ide ilyet ir az a jo nagy vicc...

Koszi a valaszokat!

2020. szept. 11. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Rontás van rajtad, nem kétséges. Egy szerény összegért cserébe le tudom rólad venni. (Pénz nem azért kérek érte, mert le akarlak húzni, hanem a pénz energiáját fordítom át a rontás levételére. De ha tájékozottabb vagy az asztrológiában, tudod, hogy megy ez.) Azt viszont a rontás levétele után a rezgéseid alapján már ingyen meg tudom mondani, hogy milyen csillagjegyű társ illene hozzád.
2020. szept. 11. 09:22
 2/6 anonim ***** válasza:
1- es jó a humorod.
2020. szept. 11. 09:48
 3/6 anonim ***** válasza:
#2: köszönöm, bár teljesen komolyan írtam, segítő szándékkal. Asztrológus vagyok, mindent megoldok. (Akik majd privát üzeneteket írnának a problémáikkal, kérem vegyék figyelembe, hogy ingyen nem áll módomban ördögöt űzni, pénzenergiát küldeni, szerelmi kötést csinálni, oldani, átkot levenni.)
2020. szept. 11. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Mi a megoldás? Mondjuk az, hogy ahelyett, hogy az asztrológiát hibáztatod kezdj el önuralmat gyakorolni és fejleszteni magadat. Többet érsz vele mint a kifogáskereséssel... Az én jegyemnek is megvannak az árnyoldalai amik sajnos vastagon jellemzőek is voltak rám de tudatosan elkezdtem rájuk odafigyelni és kiiktattam amennyire lehetett.
2020. szept. 11. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Na, ez a horoszkópos baromság tényleg pont erre jó, hogy hibáztathatod a csillagokat magad helyett. Mert az egyszerűbb, mint tenni azért, hogy úgy legyenek a dolgok, ahogy szeretnéd.
2020. szept. 11. 11:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Levegő jegy a Vénuszod, ergo, nagy szabadságvágyad van emiatt. Egyébként pedig nem a megfelelő emberrel vagy, ha ezen agyalsz. Önvizsgálat+kapcsolatod átgondolása.
2020. szept. 11. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!