Oroszlán horoszkóp skorpió aszcendens? Vagy fordítva?
Én oroszlán vagyok skorpió aszcendenssel, de ezt enyhíti, hogy a hold és a mars is a mérlegben van,ha már itt tartunk :D
Amit a 3-as válaszoló írt, az így nagyjából igaz. Én tényleg meg tudok haragudni, de nagyon illedelmesen teszem ezt, tehát mindig udvariasan viselkedek, csak a bizalom örökre oda veszik.
Általában bizalmatlan vagyok az új emberekkel és helyzetekkel kapcsolatban, de el lehet nyerni a bizalmam és onnantól tényleg lehet rám számítani.
A kapcsolataimban nagyon hűséges vagyok, sok mindent megteszek a másikért, de ha sokáig tiszteletlenek velem, és nem vesznek komolyan, akkor hajlamos vagyok több vasat tartani a tűzben.
Tipikus oroszlán vagyok abból a szempontból, hogy imádok magammal foglalkozni, költeni magamra, és mindenből a legjobb kell. Ha valahol nem kapok figyelmet, megsértődök. Még mindig gyerek vagyok valahol, de ezt a játékos oldalamat csak a közel állók ismerik.
Összességében mint láthatjátok csak egy oroszlán képes egy anonim oldalon ennyit írni magáról :D szerintem ez a napjegy nagyon domináns, de a skorpió elviszi egy kicsit befele forduló irányba, és eleinte bizalmatlansággal jár, viszont ezt teljesen fel lehet oldani. Sokat számít a holdjegy, én pl.inkább érzem magam mérleg tulajdonságúnak, mint skorpió.
Külsőre is oroszlános vagyok, a nézésem se szúrós, úgyhogy nemtudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!