Bak vagy bika jobb szerintetek?
Figyelt kérdés
2020. szept. 3. 22:37
11/18 anonim válasza:
Én tipik bak vagyok , a férjem bika . Jól megvagyunk .
12/18 anonim válasza:
A bika biztonsági játékos, nem kockáztat. Azért unalmasnak nem nevezném magam. A párom bak egyébként. Én vagyok a békülékenyebb, érzelmesebb, érzékibb. Ő sokszor magába zárkózik, megy a céljai után.
13/18 anonim válasza:
Kecske lánynak a bak, tehénnek a bika.
15/18 anonim válasza:
Kinek, kedves kérdező? Én bika vagyok, de aligha egy tipikus alkat, unalmas meg pláne nem. Bak barátnőimet imádom, de nem hinném, hogy "jobbak" nálam. Ilyen nincs, mert minden relatív, tehát a kérdés értelmetlen.
17/18 anonim válasza:
Kedves tizenötös! Ezt ne vedd sértésnek, nem annak szánom, viszont olyan, mintha a válaszokat kicsit magadra vetted volna. Természetesen nem vagy unalmas, senki sem függ száz százalékosan a csillagjegyétől ( meg ugye nem csak a napjegy számít), de itt nem is azon van a hangsúly. A leírtak csak egyéni véleményekre, esetleges tapasztalatokra alapulnak, de azt hittem, ez érthető. Mint írtam fentebb a kérdésre válaszolva, én is bika vagyok, ennek ellenére a bakok nekem szimpatikusabbak, mint a saját jegyem. De ez nem mérvadó.
18/18 anonim válasza:
17-es, nem vettem magamra. Inkább hülyeségnek tartom, hogy így általánosítgatunk, és arra akartam rávilágítani, hogy tapasztalatból gondolom, hogy az állítás nem feltétlen igaz. :D Mert tudod, kinek mi? Nincs jobb meg rosszabb igazából, csak az adott személynek. Te azt mondod, neked a bak jobb, hát.. szerintem meg egyik sem jobb a másiknál. :D (A fel nem sorolt 10 csillagjegyet is belevéve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!