Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak vagy bika jobb szerintetek?

Bak vagy bika jobb szerintetek?

Figyelt kérdés
2020. szept. 3. 22:37
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Bakok katasztrófálisak szerintetek?
2020. szept. 3. 22:40
 2/18 anonim ***** válasza:
18%
Bak. Nekem a bika unalmas de egyébként nagyon jól kijövök velük, csak inkább haveri szinten. A bakok viszont megbabonáznak; visszafogottak, titokzatosak és nem egyszerű esetek, szeretem a kihívásokat. Szűz vagyok egyébként.
2020. szept. 3. 22:49
 3/18 anonim ***** válasza:
36%
A Bak a jobb. Tapasztalat.
2020. szept. 3. 22:52
 4/18 anonim válasza:
36%
Bika vagyok, szóval kapásból mondom, hogy a bak ;)
2020. szept. 3. 23:48
 5/18 anonim ***** válasza:
28%
Bak a bika tenyleg uncsi sokszor.
2020. szept. 4. 00:01
 6/18 anonim ***** válasza:
22%
Az aszcendensen is sok múlhat,de a családomban van mindkettő és tényleg a bak a jobb☺
2020. szept. 4. 01:14
 7/18 anonim ***** válasza:
53%
Én a marhát jobban szeretem, ha pörköltről van szó. Nem vagyok ennyire ínyenc.
2020. szept. 4. 07:24
 8/18 anonim válasza:
47%
A bikák tényleg nagyon unalmasak, élettelenek, rá akarnak telepedni a másik félre, számonkérőek, passzív-agresszív jelleműek.
2020. szept. 4. 07:45
 9/18 anonim ***** válasza:
56%

Idaig en vagyok az egyetlen bika parti 🤜🏽🤛🏽😂

Inkabb bika mint bak jrlleg a bika legalabb tudja elvezni az eletet:P

2020. szept. 4. 07:58
 10/18 anonim ***** válasza:
65%
Ezt nem lehet így leegyszerűsíteni. Egy fiatal vagy fiatalos embernek jobb társa lehet a bak, de aki már nyugodtságra vágyik és megbízhatóságra, az egy bikát fog választani. Személyes tapasztalataim vannak bakokkal, és számomra már-már érzéketlenek, érzelem mentesek. Nagyon nehezen tudják kimutatni ha szeretnek és ha megteszik, akkor sem a megszokott módon. Igen lehet sokan ezt hívják annak, hogy nem unalmas vele, és kihívás... valóban, ez igaz. De itt is, mint minden kérdésben... kinek mi... én például szűz nőként, maradok a halak szerelmemnél :)
2020. szept. 4. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!