Szülők ! Ti horoszkóp alapján terveztétek a gyermekeiteket?Ha igen, sikerült kiszámítani?
Figyelt kérdés
Tehát fontos volt, hogy a baba milyen havban születik?2020. szept. 1. 20:55
21/21 anonim válasza:
khm, itt is van, 5 percembe került. Ez kérem szépen a Forer-hatás. Forer-hatás (más néven Barnum-hatás vagy a személyes megerősítés téveszméje) szerint egy egyén nagy valószínűséggel bármely felületes, részletekbe nem bocsátkozó személyiség-jellemzést pontosnak, magára illőnek fog találni, ha azt a meggyőződést keltik benne, hogy az kifejezetten az ő számára készült.
Plusz, ugye a csillagjegyeket semmi sem igazolja, hogy tényleg van, ez csak egy fajta áltudomány. Én ikrek vagyok, de semmi sem igaz rám azon kívül, hogy felületes vagyok. Az meg a másik, hogy mindenhol mást ír. Valahol pl azt nem is írja, hogy az ikrek felületesek-e vagy sem, valahol meg igen. Szóval, erről ennyit. A csillagjegyekben 5 évesen hittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!