Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szülők ! Ti horoszkóp alapján...

Szülők ! Ti horoszkóp alapján terveztétek a gyermekeiteket?Ha igen, sikerült kiszámítani?

Figyelt kérdés
Tehát fontos volt, hogy a baba milyen havban születik?
2020. szept. 1. 20:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
32%

Az első gyereket nem terveztük, ő csak jött. A második gyereket azért szeretnénk majd megtervezni, első körben a megfelelő életszituáció kiválasztását illetően de egy jegy van amit mindenképpen szeretnék elkerülni az ilyen jegyű emberekkel való borzasztó tapasztalataim miatt az pedig a rák.

Kifejezetten örülnék egyébként bak, kos, bika vagy szűz csillagjegyű gyereknek de nem ez lesz a prioritás ha odajutunk.

2020. szept. 1. 21:03
 2/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem, mert primitív dolog.
2020. szept. 1. 21:38
 3/21 anonim ***** válasza:
39%
Nem, nem vagyok hülye
2020. szept. 1. 22:06
 4/21 Metionin ***** válasza:
72%
Komolyan van aki így tervez gyereket? :O
2020. szept. 1. 22:13
 5/21 anonim válasza:
80%
Ki az a retardált aki így tervez gyereket?
2020. szept. 1. 22:27
 6/21 anonim ***** válasza:
84%
És ha mondjuk koraszülött lesz és nem abban a "havban" születik, amit akartál akkor mi lesz, hmm?
2020. szept. 2. 00:01
 7/21 anonim ***** válasza:
75%
6: mi lesz? Semmi. Mint írtam; a jegy nem prioritás, röviden huszadrangú kérdés ami magyarán nem érdekel csak egy “extra”. Akik lepontoztak azok gondolom nem jeleskedtek szövegértésből...
2020. szept. 2. 00:49
 8/21 anonim ***** válasza:
75%
Jézusom ! Egyáltalán hogy merül fel valakiben ilyesmi ? Különben is, hamár ennyire meghatározza valaki életét az asztrológia, az tudhatná, hogy a teljes képlet számít. Édes kevés annyi infó, hogy valaki mondjuk a rák havában született. Megnézném, hogy tervezi meg valaki másodpercre pontosan mikor szülessen a gyereke.
2020. szept. 2. 06:38
 9/21 A kérdező kommentje:

Nagyon meghatarozza.

Jómagam ateista vagyok, ráadásul művészetben dolgozom, tehát nem favágó vagyok, és nagyon régóta hiszek ezekben.

Anyámmal nagyon rosszul jöttem ki mindig, ő hal volt én meg egy levegő jegy, viszont olyan családtagokkal akik szerint az asztrológia azt mondja kéne passzoljunk így is lett.

Tehát ebbe most ne menjünk bele.

És igen, fontos ,hogy a gyermek életében hogy jön ki a szüleivel, és mennyire tudják igazán szeretni egymást.

2020. szept. 2. 07:18
 10/21 A kérdező kommentje:
És primitív dolog majd 14 év múlva veszekedni velük mindenért, látásmód miatt (teljesen más rálátás a világra) ,mintsem kitervezni 9 hónapot .
2020. szept. 2. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!