Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Igaz, hogy a bakoknak nincs...

Igaz, hogy a bakoknak nincs lelkük?

Figyelt kérdés
Ki mit tapasztalt párkapcsolatban velük? Milyen szülők?

#férfi #nő #kapcsolat #Érzelmi élet
2020. aug. 29. 11:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
21%

Én a rákoknál vettem ezt észre, hogy igen csekély az érzelmi szintjük - szinte lelketlenek.

Ellenben céltudatosak, és határozottak - mind férfiak, mind nők. Mindig elérik, amit akarnak.

2020. aug. 29. 12:12
 12/28 anonim ***** válasza:
81%
"Egyik bak osztálytársnőm " - tehát egy ember alapján akarsz ítélkezni kb félmilliárd ember felett. Nem semmi. Azért jó, hogy megengeded, hogy "lehetnek kivételek".
2020. aug. 29. 12:27
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor összegezzük: van egy bak csillagjegyű csaj, aki elmondásod szerint csak azért tart menőnek egy srácot, mert jó a motorja és a dzsekije és emiatt nincs lelke.

Értem.

2020. aug. 29. 12:41
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
14 pontosítsuk: emiatt nincs lelke a bakoknak -mind egy szálig
2020. aug. 29. 12:44
 15/28 A kérdező kommentje:

"Ezotéria kategóriában kellett volna próbálkozz ilyen hülye kérdéssel."

Pont ott vagyunk.

Egyébként nem csak ezen a lányon vettem észre, egy másikon is, hgy fura, az meg képes volt 200 km-t utazni valami márkás táskáért, és megfogadta hogy ebben az életében bárhogy alakuljon ő akkor is beszerez egy LV táskát.

A harmadik bak nőismerősöm a családban elátkozta a szeretőjét mikor ott hagyta.

2020. aug. 29. 12:49
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Es azért mert ismersz három ilyen embert, akiknek véletlenül ez a csillagjegyük, miért gondolod, hogy mind ilyen?

A bakokra leginkább az jellemzo, hogy maguknak teremtik meg az anyagi javakat, nem másoktól várják el... persze ez se mindenkire igaz. Talán mindenkit önmagában kellene értékelni, nem pedig vmilyen külső ok miatt...

2020. aug. 29. 12:59
 17/28 A kérdező kommentje:
"mert ismersz három ilyen embert" Nos ennyi véletlen azért nem lehet...
2020. aug. 29. 13:53
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
De, véletlen. De ha beírod a csillagjegyed, sztem szívesen kitalálnak neked is hasonló szép tulajdonságokat.
2020. aug. 29. 14:01
 19/28 anonim ***** válasza:

És ha nincs... ? 🥺

Szerencsére nincs a homlokomra írva, hogy mi a csillagjegyem 😊

2020. aug. 29. 16:22
 20/28 anonim ***** válasza:
30%

3 véletlen nem lehet? Hát hány bak él a földön? 😀

Én pl.ismerek vízöntőt aki világraszóló seggfej. Mégsem ítélkezek a többi vízöntő felett.

Végül pedig. A horoszkóp baromság. 😀

2020. aug. 29. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!