Bakot miért nem lehet kirágatni négy fal között? Miért vannak szobájukban egésznap? Tapasztaltatok már bakoknál?
Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 22:35
2/6 anonim válasza:
Hát ez jó nagy marhaság. Bak a csillagjegyem és utálok bent poshadni, szívem szerint mindig kint lennék a szabadban.
3/6 anonim válasza:
hát engem például azért, mert itthonról dolgozom, így nincs is sok más választásom, mint egész nap a dolgozószobámban ülni. munkaidő után viszont, pontban 6:00kor kapcsolom ki a gépet és azzal a lendülettel ülök is fel a bringámra és tekerek egy kört, hogy kimozduljak végre a 4 fal közül, szóval önszántamból tuti nem tudnék egész nap bent poshadni..
4/6 anonim válasza:
Csak nem akar veled lenni. Az én bak barinőim mennek, mintha muszáj volna, ha akarnak és van kivel. :D
5/6 anonim válasza:
Vérzik a szívem, mikor bent kell poshadnom a négy fal között. Amikor tehetem, megyek. Mindegy hova, vagy a kutyámmal az erdőbe, vagy a párom fülét rágom (oroszlán) hogy menjünk már valahova. Elege is van belőle néha. :D Egy bak.
6/6 anonim válasza:
Unokanővérem Bak és állandóan menne valahova és nem szeret otthon ülni. Ha menni szeretnék valahova sokszor hívom őt, mert ő 99% hogy szivesen eljön. Általában ha megyünk valahova mindig ő van legjobban megindulva, neki van a legnagyobb lendülete, kedve. Gyakran vagyunk együtt. Járunk bulizni, autókázni vagy csak beülünk valahova enni, inni, beszélgetni. Táncos mulatságokat is szereti. A párjával ezért is van gyakran konfliktusa, mert a párja nem nézi jó szemmel, hogy mindig mehetnékje van.
Van rajta kívül több Bak ismerősöm ők is nagyon szeretnek bulizni, iszogatni, beülni valahova inni, enni. Én nem tapasztalom, hogy otthonülősek lennének. Sőt. Épp az ellenkezője. Szeretnek menni táncolni, mulatni, enni, inni, beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!