Vannak itt, akik szűz-vízöntő kapcsolatban élnek?
1.
Én is magamat (szűz vagyok) érzem a türelmes félnek a vízöntőm felé!! Nagyon hirtelen haragú, akivel együtt vagyok, én meg egyátalán nem szoktam ideges/haragos lenni, nagyon nagyon nehezen tudok kiakadni!!
Köszönöm a választ, pipáltam!
Én vízöntő vagyok. A párom bika szűz aszcendenssel.
Kettőnk közül ő a türelmesebb, ezt mondanom sem kell.
Nagyon jókat tudunk beszélgetni, és szűz barátaim is vannak, velük is nagyon jól működik a kommunikáció. Ez mindenképp plusz.
Negatív dolgok pedig ugye a vérmérsékletünk eltérő. Ha nála kihúzom a gyufát, akkor sokáig haragszik, de nehéz elérni, hogy elfogyjon a türelme, így ez ritka.
Én hamar felkapom a vizet, (haha vízöntő) de ugyanakkor sokkal hamarabb lenyugszom, hiszen nem fordulok magamba, ott helyben kiadom magamból és aztán megyek tovább. :D
Ismerek ilyen parost, a szuz a no a kapcsolatban, a vizonto ferfi dolgozik, megy csavarog, es a parja intezi neki a papirmunkat, az engedleyeket, rendezi a hazat...:) Tipik.....:)
Nekem voltak vizontoim es szerintem ez inkabb “erdek” kapcsolat a szo pozitiv ertelmeben, mert a vizontonek a szuz megadja a stabilitast, a rendezettseget mig a Vizonto pedig kicsit kirangathatja a szuzet a realitas talajarol:) De nem a szenvedelyesseg hatja at a kapcsolatukat az tuti, hanem inkabb mely szeretet:)
Gond lehet a vizonto valtozatossagra valo igenye, illetve hogy mennyire hagyjak meg hosszutavon is szabadnak... egy szuznek kell az erzelmi tamasz, es a vizi nem biztos hogy mindig ott lesz amikor kell....
Én szűz-vízöntő kapcsolatban élek,20 éve....jól ki lehet jönni,mert a szűz alkalmazkodó,a vízöntő kicsit különc.A szexben kiegyensúlyozódnak,mert a szűz kíváncsi,a vízöntő kezdeményező:)))
Szerintem jó páros:)))Veszna2
3. 4.
Teljesen egyet értek veletek! Főleg ezzel a "felkapom a vizet" résszel, mert nálunk is teljesen így van!! :D
Köszönöm a válaszokat!
7 és 8:
Teljesen fordítva van nálunk, kettőnk közül én (a szűz) mutatom ki jobban mindent, amit érzek, ami lehet hogy már csak ugye a kialakult bizalmamból akad! A vízöntőm nem igazán mutatja az érzéseit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!