Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen lehet egy bak nő és...

Milyen lehet egy bak nő és kos férfi kapcsolata? Összeillenek?

Figyelt kérdés

2020. aug. 22. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Bak no vagyok es volt kos parom

Felelottlen nem atgondolt dontesek rossz penzugy nem figyelt a kiadasokra. 5nap habzsidozsi majd koplalas.

Az a fejjel a falnak megyek csak mert ...

2020. aug. 24. 09:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én bak vagyok, és van sok jó kos ismerősöm. Nekem, pl nincs bajom a kos csillagjeggyel, mert jól kijövünk egymással, segítünk egymásnak, jól tudunk összedolgozni, meg értjük egymást... Stb. :)
2020. aug. 24. 13:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Van egy bak nő ismerősöm, a legjobb barátja egy kos férfi. Jól kijönnek, viszont nagyon makacsak és van, hogy egymásnak ugranak, mindkettő akaratos.
2020. szept. 3. 08:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én bak nő vagyok, és valahogy se a kos férfiakat, se a kos nőket nem bírom.

Nekem egy kos barátnőm volt, akit kezdetben kedveltem, aztán elfordult tőlem, hátba döfött, utána még meg is fordította a hátamban a kést. Leadott fűnek-fának. Kost soha többet.

Kérdező, mint látod, van olyan aki hosszú távon él boldog párkapcsolatban bakként kossal,és van olyan, aki nem döllőzik velük.

Szerintem ismerd meg, akkor tudod igazán, hogy Te ki tudsz-e jönni vele. 😊

2020. szept. 3. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!