Milyenek a Bika jegyűek kapcsolatban és a szexben?
Figyelt kérdés
Valamiért nagyon vonzónak találom úgy általában a Bika jegyű embereket. Szerintem nagyon jó a kisugárzásuk. Nagyon vonzónak találom őket. Úgy tudom, hogy a Skorpió és a Bika két egymással szemben lévő jegy és ezért nagyon vonzódnak egymáshoz. Nekem Skorpió a holdam. Talán ezért vonzódom ennyire a Bikákhoz. Kapcsolatom még nem volt egy Bika jegyűvel sem. Főleg szexuálisan vonzanak, de akár párkapcsolatot is el tudnék képzelni velük. Legalábbis azokkal, akiket ismerek. Akiknek volt már párkapcsolata vagy szexuális élménye Bika csillagjegyű emberrel tőlük kérdezném, hogy milyen volt velük a párkapcsolat illetve a szex?2020. aug. 20. 20:44
11/15 anonim válasza:
Én sosem veszekedtem még senkivel. A válásomat is csendben tudtam le. Igaz, bika párom még nem volt de nem értek a horoszkóphoz, és annyira nem is hiszek benne. Én konfliktus kerülő vagyok, rajtam múlik általában hogy nincs veszekedés. Még sosem találkoztam olyannal, aki mást hozott volna ki belőlem.
12/15 anonim válasza:
Igen, amúgy valószínű semmi nem azon múlik, hogy bika vagy nem bika.
13/15 anonim válasza:
A zsiráfok az elefántokkal mint tűz és víz és az elefántoknak rövid a nyakuk is
14/15 anonim válasza:
Jah, az oroszlán meg felzabálja a szüzet, viszont az oroszlánt megmarja a skorpió. Aztán jön a vízöntő és mindenkit kiönt a ...csába. Kemény dolog ez a horoszkóp.
15/15 anonim válasza:
Kellemes társaság, vevő minden finomságra, de központi szerepet játszik nála a pénz és a hírnév. Sárkány-típus, ül a megszerzett kincsein, nem az emlékek fontosak neki, csak maga az anyag, a tulajdon. A szexben jó, csak lassú, nem mindig bírja szuflával. Ha bírsz ülni mellette a fenekeden, és nem baj, ha kissé monoton a kapcsolat, akkor jó választás. Egyébként csak rövid távra, szexpartnernek vagy havernak. Annyira nem hűséges típus és az állandó társasághoz abszolút nem ragaszkodik, inkább szunyál egyet, ha teheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!