Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a Bika jegyűek...

Milyenek a Bika jegyűek kapcsolatban és a szexben?

Figyelt kérdés
Valamiért nagyon vonzónak találom úgy általában a Bika jegyű embereket. Szerintem nagyon jó a kisugárzásuk. Nagyon vonzónak találom őket. Úgy tudom, hogy a Skorpió és a Bika két egymással szemben lévő jegy és ezért nagyon vonzódnak egymáshoz. Nekem Skorpió a holdam. Talán ezért vonzódom ennyire a Bikákhoz. Kapcsolatom még nem volt egy Bika jegyűvel sem. Főleg szexuálisan vonzanak, de akár párkapcsolatot is el tudnék képzelni velük. Legalábbis azokkal, akiket ismerek. Akiknek volt már párkapcsolata vagy szexuális élménye Bika csillagjegyű emberrel tőlük kérdezném, hogy milyen volt velük a párkapcsolat illetve a szex?

2020. aug. 20. 20:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%

Bika ffi vagyok. Valami isteni az ágyban! :)

Én tudom magamról, hogy nehéz eset vagyok, 40 évesen úgy gondolom, alkalmatlan vagyok párkapcsolatra. Könnyen megbántom a párom. Amit persze később (vagy azonnal) megbánok, de akkor már késő.

2020. aug. 20. 20:57
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Nekem Bika a párom.Én Mérleg vagyok.Mind a ketten nyugodtak vagyunk.Nagyon figyelmes és családcentrikus és odafigyel a másikra is minden téren.Általában nyugodtak és ami érdekes a Skorpió elég heves jegy.De a Bika türelmes szóval szerintem minden ok lenne.
2020. aug. 20. 21:33
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
43 nő. Amíg jó fej, én is az vagyok, sőt, szeretek adni a kapcsolatban. Ha viszont megbànt, sokszorosan kapja vissza. Sokat tűrök, de ha elpattant a húr, akkor mindenki meneküljön. Az ágyban nem panaszkodott egyik pasim se, sőt. Ott is szeretek adni :)
2020. aug. 20. 21:33
 4/15 karanten2020 válasza:
77%
A Bikák makacsak, ez sokszor rossz, sokszor jó. De szerintem az egyik leghűségesebb típus.
2020. aug. 20. 21:49
 5/15 anonim ***** válasza:

Ezt nehéz megítélni, milyen vagyok az ágyban, mivel én vagyok a Bika. :P De elmondások alapján felülmúltam az elvárásokat, ami tök jó a kérdés szempontjából nézve. Volt skorpió barátom, több is.. tény, hogy a különböző vonzhatja egymást, mint a mágnes két fele.

UI: Bocsi, hogy idejöttem, de olyan ritkán kérdeznek bikásat, hát nahh... kellett az egosimogatás. :P

Remélem, nincs harag. Xd

2020. aug. 20. 22:12
 6/15 anonim ***** válasza:
8%

Csak egy bika jegyű nőm volt.

Nimfo, hűtlen, de az ágyban egy fadarab

2020. aug. 21. 02:52
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
A skorpió és a bika az ágyban nagyon jók együtt. A bika igazi ínyenc, a skorpió meg nagyon szenvedélyes. A bika higgadtan tudja kezelni a néha heves skorpiót.
2020. aug. 21. 07:36
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

Masodik hazban van a marsom illetve az aszcendensem ami bika az elsohazamban van es az aszcendensemen van a venuszom🤪😂

Voltam bikakkal is egyutt, illetve most is egy kos/bika jelleg illetovel sodort ossze az elet! Szerintem az agyban az egyik legjobb jegy illetve kapcsolatban is:) Teherbiroak, odaadoak...! Viszont az biztos hogy makacsok de elkepzelhetetlenul...! Ha valami baromsagot a fejukbe vesznek nem engednek belole! Sajnos en se😂 es sokszor ez a tukorkep is jelentette a kapcsolatunk veget!

Egyebkent alapbol vonzom a bika jegyueket magam kore es elso perctol fogva megvan a szimpatia hisz ugyanaz a meglatasunk a dolgokrol....

En rosszat nem is igazan tudok roluk elmondani! Kenyelmesek, szepek, kedvesek es meg jol is foznek!😂✌🏽

2020. aug. 21. 09:50
 9/15 anonim ***** válasza:
Bika nő vagyok, cseppet nimfó és nagyon érzéki és hűséges. És e mellé makacs is, mint a csuda. Kevés partnerem volt és mindenki jól érezte magát velem.
2020. aug. 22. 23:54
 10/15 anonim ***** válasza:
#9 Ezek alapján szerelmes lennék beléd pikk-pakk. De bika férfiként tudom, hogy óriási veszekedések lennének hamar. Az tuti, hogy a szex nagyon jól működne köztünk, de ahogy elkezdenének megindulni az érzések... Az isten mentsen meg attól mindkettőnket.
2020. aug. 23. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!