Skorpiók, mely jegyekkel jöttök ki a legjobban, és mit szerettek az adott jegyekben?
én skorpió nő vagyok. skorpió asszendensel. volt aki azt mondta h a kínai horoszkópom sárkány, de volt aki azt mondta h kos.
japán tűz. bár én nem értek hozzá. én senkivel nem jövök ki jól.
valahogy mindenki idegesít. vagy csak én vagyok nagyon antiszociális.
volt h 3 hónapig kipróbáltam gyógyszerekkel, mert úgy gondolták h pánikbteg vagyok. hát nem vagyok az s a nyugtatók sem változtattak a hozzáállásomon.
néhány ezoba bele okoskodó azt állítja h túl skorpió és túl tűzelemű vagyok. tenyérjós is azt mondta h erős a mars dombom, vagyis nagyon harcias vagyok. sajnos nem tudok lenyugodni, úgyhogy ezt nem felvágásból írom.
de 3 hónapja felfedeztem h a citromos bedörzsölő kenőcs, amit masszázsra írnak fel, eléggé ellazít. remélem h ettől annyira nyugodt leszek h nem húz fel más ember.
deleginkább a rák, mérleg, vízöntő, kos és szűz jegyűek húztak fel.
rák-túl családias szellemű, mérleg-túl okoskodó, de semmit nem tud (mint okoska a törpökből) vízöntő- hazúg, de közben megjátsza az ártatlant,
kos - hazudós és kihasználós, szűz - hazudozós, álomvilág felé húzódó.
de ezek csak az én tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!