Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szűz csillagjegyű lányt...

Szűz csillagjegyű lányt hogyan lehet meghódítani? Mennyi idő kell neki? Nektek hogyan sikerült?

Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 09:47
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Meghódítani nem nehéz. Megtartani annál inkább.
2020. aug. 6. 09:57
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Anyukám Szűz csillagjegyű. Állandóan a sikert, a pénzt, a vagyont, a rangot, a sikert hajhássza, és a társadalmi elismertséget.Folyamatosan siker, biztonság anyagi szempontból, problémamentesség, tökéletes lét az, amire vágyik,és ha ez nincs meg állandóan elégedetlen.Mindíg a sztárok életét figyeli.Fontosak neki a barátok.Emellett gondoskodó, aggódó, ragaszkodó, szerető típus.
2020. aug. 6. 10:12
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
inkabb probald megismerni. semmi hatasa nincsen senkire a csillagok allasa
2020. aug. 6. 10:49
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem a csillagjegytől függ, de gondolom te is tudod. :)
2020. aug. 6. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szűz vagyok, az első pillanatban eldől nálam, hogy bele tudok-e szeretni valakibe és mindenki más érdektelen számomra. 2 szerelmem volt egész életemben ők első összenézésre megkaptak, megszólalniuk sem kellett. Rajtuk kívül többen is próbálkoztak de nem tudtak semmit kicsikarni belőlem, nem hat meg semmilyen teperés.
2020. aug. 6. 23:11
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Dícsérni kell az eszüket, meg ha ostobák is. Halak f
2020. aug. 6. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:
:)
2020. aug. 6. 23:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is Szűz csillagjegyű lány vagyok, és osztom #5 véleményét.
2020. aug. 7. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!