Szűz csillagjegyű lányt hogyan lehet meghódítani? Mennyi idő kell neki? Nektek hogyan sikerült?
Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 09:47
1/8 anonim válasza:
Meghódítani nem nehéz. Megtartani annál inkább.
2/8 anonim válasza:
Anyukám Szűz csillagjegyű. Állandóan a sikert, a pénzt, a vagyont, a rangot, a sikert hajhássza, és a társadalmi elismertséget.Folyamatosan siker, biztonság anyagi szempontból, problémamentesség, tökéletes lét az, amire vágyik,és ha ez nincs meg állandóan elégedetlen.Mindíg a sztárok életét figyeli.Fontosak neki a barátok.Emellett gondoskodó, aggódó, ragaszkodó, szerető típus.
3/8 anonim válasza:
inkabb probald megismerni. semmi hatasa nincsen senkire a csillagok allasa
4/8 anonim válasza:
Ez nem a csillagjegytől függ, de gondolom te is tudod. :)
5/8 anonim válasza:
Szűz vagyok, az első pillanatban eldől nálam, hogy bele tudok-e szeretni valakibe és mindenki más érdektelen számomra. 2 szerelmem volt egész életemben ők első összenézésre megkaptak, megszólalniuk sem kellett. Rajtuk kívül többen is próbálkoztak de nem tudtak semmit kicsikarni belőlem, nem hat meg semmilyen teperés.
6/8 anonim válasza:
Dícsérni kell az eszüket, meg ha ostobák is. Halak f
8/8 anonim válasza:
Én is Szűz csillagjegyű lány vagyok, és osztom #5 véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!