Szűz csillagjegyűek jól kijöttök oroszlánokkal?
Amit a 10es írt az így van szerintem is. Velem is. Pedig én nem vagyok ilyen végletes de velük valamiért igen.
Szűz jegyű nőként többnyire olyan oroszlannal találkoztam aki valamiért irritáló volt számomra. Túl harsány, túl túl túl minden volt. Persze nem utálom őket ettől még de érezhető volt hogy meg van a feszkó köztük. Kivétel nélkül mind férfi volt ami azért érdekes S mindegyikük külsőre is elég helyesnek volt mondható.
Minden esetben az történt hogy szerették hallatni a hangjukat, fényezték magukat. Hogy mondjam pezsegtek rendesen és nekem sokszor riasztó volt ez a fene nagy izzás. És pont ezért inkább visszahúzódtam ők meg annál inkább jöttek felém, lerohantak ezek után én még jobban visszahúzódtam. Érted?
S valahogy sosem lett ezekből kapcsolat. De amúgy az is igaz hogy nem elég a napjegy ehhez! Több tényezőt kell megvizsgálni mindig.
Üdv egy szűz nő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!