Szeretitek a saját jegyeteket, vagy milyen másik jegyűek lennétek szívesen?
Én a világ legmenőbb jegyében születtem, soha nem cserélném le semmire.
Halak vagyok. 🦈😎🦈
Ikrek vagyok. A vicces, hogy én 1-2 éve tudtam meg, hogy mi a csillagjegyem, de az ikrek csillagjegy tulajdonsága mindig is bennem volt. Szóval nekem senki se mondhatja, hogy bebeszélem magamnak az egészet...Alapvetően nekem nincsen bajom a csillagjegyemmel, se a személyiségemmel. Nálam eléggé jellemző a kétszemélyiség, bár én ezt máshogy nevezem. Van amikor egy aranyos, kedves fiatal hölgy vagyok, majd hirtelen előjön a depis, hisztis, idegesítő énem, akit még én is utálok xd
Viszont nem szabad, hogy a csillagjegyed határozza meg a személyiséged!
Ha van benned hangsúlyos Oroszlán-jelleg, az nem attól van, mert közel vagy az Oroszlánhoz. Rák 29°59'-nél sem ad a Nap Oroszlán-jelleget. Ha átszíneződés van, akkor legfeljebb Halak-jellegű van, mert az a Rák 3. dekanátusa.
Ettől még lehet hangsúlyos az Oroszlán nálad, de az nem a Napod (amit te csillagjegyednek/ horoszkópodnal mondasz) jegyhelyzetéből adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!