Fiúk, sráccok szerintetek gáz ha egy lány miteszeres?
Masik kerdesem azt szeretitek ha van egy lanyon mit fogni?
Figyelt kérdés
1. Szerintetek?:)
2. Èn pl. 169cm 50-51 kg vagyok..:)
2013. nov. 19. 16:27
1/9 anonim válasza:
Ha van mit fogni azt nagyon szeretjük.
A mitesszer ellen pedig lehet tenni, nyilván csak emiatt senki nem lesz dobva vagy ilyesmi.
2013. nov. 19. 16:32
2/9 anonim válasza:
én nem szeretem ha hájt kell fogni és a miteszer annyira nem zavar de lehet elleni tenni.
2013. nov. 19. 16:35
3/9 anonim válasza:
Ez a "van mit fogni" rajta általában azt jelenti hogy hájas, mondjuk a combja, oldala, nagy a hasa... na ez nem nyerő... Amelyik nő a testével sem foglalkozik és hájat növeszt, mitesszeres is az nem kéne. Mert ez ellen mind lehet tenni, csak sok nő lusta megmozdulni is és sportolni meg tornázni. A mitesszereket meg el lehet tüntetni normális otthoni arctisztítással. Lustábbaknak ott a kozmetikus is akár.
2013. nov. 19. 16:52
4/9 anonim válasza:
most őszintén, ki a f***omat zavar az, ha egy csajon van mit fogni?
nem kell hájasnak lennie, de ha vannak azért mellei és a seggét fogva sem csak csontot érzünk, az nem hátrány
ez olyan kérdés, hogy lányok szeretitek, ha egy pasi izmos vagy esetleg kockás a hasa?
a miteszer semmit sem fog számítani, ha szerelmes lesz beléd valaki
ha alkalmira kellessz csak neki, akkor reklamálhat miatta
2013. nov. 19. 16:55
5/9 anonim válasza:
én dagadt vagyok elég rendesen mégis van barátom 4 éve,akivel szeretjük egymást és jól működik a szex is :D
De azt hozzá kell tennem azóta kb. ugyanannyi a súlyom.. de a te súlyod már vékony amúgyis
2013. nov. 19. 17:29
6/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Küldj képet magadról:)
2013. nov. 19. 18:10
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
Nem vagyok lusta:) minden nap tornàzok és egészségesen étkezem ..:) a miteszereket hiába nyomom ki meg u gye sok van.. Ugyis visszajon.. Probaltam mar minden kencet mindennap mosom szappannal. Stb pattanasom egynincs de miteszer..
2013. nov. 19. 19:21
8/9 anonim válasza:
Én oda vagyok a vékony lányokért. Nem tudom, miért. A miteszer nyilván hátrány, de ettől még lehet szép valaki:)
2013. nov. 20. 07:50
9/9 A kérdező kommentje:
:) mostanában mindig azt látom hogy a fiùk a teltebb lányokat szemelik ki.. Szoval husis comb kis pocak..:) én ellentetje vagyok nagyon vékony láb. Lapos has. Vekony kar. A miteszer ellen probaltam mindent.. De ha valaki tudna ajánlani valami hatásos modszert szivesen ertekelnem:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!