Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Akik idáig olyan nagyon...

Akik idáig olyan nagyon magukénak érezték az állatövi jegyüket, azok mit szólnak az új horoszkóphoz?

Figyelt kérdés
Arra is azt mondják, hogy "jajj, ez annyira én vagyok!"?

#horoszkóp #asztrológia #új horoszkóp
2020. júl. 31. 23:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

@9 Szerintem itt neked nem világos valami...

A csillagjegyeket azokat csillagképek jelölik. Az Ikrek, Halak, Rák, stb. mind egy-egy csillagkép. Vagy pl. a Vízöntő szerinted mi? Kenyérpirító?

De abban teljesen igazad van, hogy a hülyék a legokosabbak mindenhol. ;)

2020. aug. 1. 10:57
 12/18 anonim ***** válasza:
54%

9-es 8-asnak igaza van 😅😂 ez olyan hogy minden rovar az Bogár de nem minden Bogár rovar

És Már 13 van mert... az univerzum tágul a csillagok mozognak! A kigyo tartó bekerült az állati övbe

Hozzáteszem ez még mindig tudomány! Nem nem az amikor megmondják hogy te kihez vagy kompatibilis meg most foglalkozz a munka vilagoddal... az amikor a csillagok más formákat vesznek fel avagy mozognak mert ugye az állati öv pont ez... erről szólt mindig is azaz a tájékozódásról és a jóslatokról (hozzáteszem ma már a horoszkop ami van az mind kókler végzi! Nem pedig hozzáértő személy...)

2020. aug. 1. 11:00
 13/18 A kérdező kommentje:
2020. aug. 1. 11:05
 14/18 anonim ***** válasza:
65%

@9 Az egy dolog, hogy hiszel a horoszkópban, de hogy úgy hiszel benne, hogy azt sem tudod mi az.... Ez nagyon szánalomra méltó. Most komolyan megsajnáltalak, hogy hogy lehet ilyen hülyén élni.

Mit gondoltál egyébként, mik a csillagjegyek? Valami mesefigurák a kilencvenes évek Cartoon Networkjéről? Vízöntő és Nyilas kalandjai?

2020. aug. 1. 11:14
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
Ez maximum a védikus asztrológia hívőit érinti, mivel ők használnak csillagképeket.
2020. aug. 1. 20:39
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
Skorpió voltam és szűz lettem. Szerintem a skorpió jellemzése sokkal jobban illik rám. :D
2020. aug. 1. 22:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Egy csomo rak ismerosomben nincs is semmi rak. En veletlenul 100%-ban az vagyok. Ettol meg max 1% oroszlant tudnek bemeselni.
2020. aug. 7. 00:37
 18/18 anonim ***** válasza:

A nyugati (tropikus) asztrologiaban allatovi jegyek az eg 12 reszre osztasa, amely nem fugg a nevado csillagkepektol, hanem a napejegyenlosegek es a napfordulok ideje hatarozza meg. Tehat amikor tavasszal az Egyenlito felett delel a Nap, az hatarozza meg a Kos 0 fokot. Ami per pill a Halak csillagkep elejen van, es szepen at fog menni a Vizonto csillagkepbe, mihelyst bekoszon a Vizonto-vilagkorszak.

Ja, meg ha pl. junius 21-en szulettel, de szokoevben, akkor Rak a Nap-jegyed, nem Ikrek, mert a szokonap eltolja egy nappal. A Rak akkor kezdodik, amikor a Nap a Rakterito felett delel. Akkor vajon a Bak mikor kezdodik? Na, ugye.... A Merleg pedig az oszi napejegyenlosegkor, amikor az Egyenlito felett delel a Nap. Tehat ez a negy jegy a kardinalis kereszt jegyei. Es hogy jonnek ide a csillagkepek? A fold forgastengelye elmozdul, mint egy bugocsiga, harmincvalahanyezer ev alatt fordul korbe, tehat a Nap jarasa 2000 valahanyszaz ev alatt elmaszik egy csillagkepet. Az en kepletemben a Nap egyuttall az Aldebaran csillaggal, ami a Bika csillagkepben talalhato (a Bika szeme), de az Ikrek 11°-nal.

Nemreg a Regulus csillag, ami az Oroszlan csillagkep legfenyesebb csillaga, a Kiralycsillag, atlepett a Szuzbe. De a csillag baszott am odebbmenni, a Fold forgastengelye fordult el :)

Szoval ne keverjetek a szideralis es a tropikus asztrologiat, mert az elobbi foglalkozik csillagkepekkel.

2020. aug. 9. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!